ΕΠΣΔΑ: Η προεθνική της Κ14 ισόπαλη 0-0. Η Κ16 3-0 την ΕΠΣ Κορινθίας

ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ
Κ16 ΕΠΣΔΑ
Κ16 ΕΠΣΔΑ
Κ14 ΕΠΣΔΑ

Κ:16 ΕΠΣΔΑ-ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 3-0

Η προεθνική ομάδα της Κ14 της ΕΠΣΔΑ ( γεν 2009-2010 ) για την 5η Αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Ε.Ο. Κ-14 & Κ-16 ήρθε ισόπαλη 0-0 με την αντίστοιχη της Κορινθίας ενώ η Κ16 (γεν 2007-2008) επικράτησε 3-0. Τα τέρματα σημείωσαν οι Μυρταϊ 2 και Μαρνέζος. Οι αγώνες διεξήχθηκαν στο δημοτικό γήπεδο Νέας Περάμου.

Η Κ16 συνεχίζει να ζει το δικό της όνειρο την 2η χρόνια! Αήττητη για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι έχοντας την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση ίσως στον πιο δύσκολο όμιλο κέρδισε 3-0 και στο τελευταίο παιχνίδι εντός έδρας με την Αθήνα θα διεκδικήσει την πρόκριση της στην επόμενη φάση!

Κατάθεση ψυχής, εμπιστοσύνη, κατανόηση, κανόνες, συνέπειες, οργάνωση, πλάνο, ταυτότητα, δυνατοί χαρακτήρες, ήθος, δικαίωμα στο λάθος, θέληση, υπέρβαση…όλα δήλωσαν παρών και βοήθησαν αυτά τα παιδιά να κάνουν υπερήφανη την Δυτική Αττική και να έχουν την ευκαιρία με την Αθήνα να διεκδικήσουν την πρόκριση.

Τα παιδιά όλων μας φώναξαν ότι η Δυτική Αττική έχει ταλέντο, μην σφυρίζουμε αδιάφορα, να δουλέψουμε πάνω σε αυτό και να γίνουμε όλοι καλύτεροι γι αυτά τα παιδιά με πρώτους εμάς,χωρίς τοξικότητα και εγωκεντρικές απόψεις,που δεν στηρίζονται στην γνώση και δεν προάγουν το εμείς…το αξίζουν…το κέρδισαν…!

ΕΠΣΔΑ Κ16: Καράμπελας, Φολερός, Κορρές, Τσικαλάς, Κέλλης, Μαγγανάς, Διονυσόπουλος, Γκίνης, Μυρτάι, Σταυράκης, Μαρνέζος.

Μαυρίδης, Πρέσσας, Ζαχαριάδης, Τυριακίδης, Ζερβός, Μαλλιαράκης Α, Μαλλιαράκης Γ, Παπαγεωργίου, Κωνσταντόπουλος.

ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Κ16: Εξαδάκτυλος Σ, Μέξιας, Λαζάρου, Πρόφκα, Κωστόπουλος, Κίτσος, Πανουτσόπουλος,Φιλιπάκης, Νικολάου Π, Καρνασιώτης,Οικονόμου Κ, Νικολάου Χ.Α, Βασίλας, Λιάκος,Κουτσούμπελας,Σώτος,Εξαδάκτυλος Ε, Κωνσταντόπουλος,Παπα,Βελέντζας, Παπασημάκης, Στεφανόπουλος, Ντάντος,Μανούρας.

Κ:14 ΕΠΣΔΑ-ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 0-0

Η Κ14 με πολλές αλλαγές και νέα πρόσωπα σε ένα όμορφο παιχνίδι έμεινε στο 0-0. Η εκπαίδευση των αθλητών που βρίσκονται για πρώτο χρόνο στο πρόγραμμα συνεχίζεται και τα πρώτα δείγματα είναι πολύ θετικά!

ΕΠΣΔΑ Κ14: Κατσαρός,Χαριτίδης,Ιορδανίδης,Βαρέσης,Φραγκούλης,Ράπτης,Παπαδόπουλος,Παπαελευθερίου
Καντένα,Μανωλόπουλος,Καρασαββίδης.

Πεχλιβανίδης Χ, Πεχλιβανίδης Σ, Κιάνζεφ, Ιωάννου, Καραγιάννης, Ανδριώτης, Δεναξάς, Χριστοδούλου, Βεϊόπουλος.

ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Κ14: Σείντης,Θεοδωρόπουλος Εμ, Φιλιπάκης, Οικονομάκης, Γατσόπουλος, Κουτσοδήμος, Δρόσος, Γκουμένης,Κούκη, Καρζής, Ξενογιάννης,Κεχαγιάς,Κουίνης,Λιάκος Χ, Θεοδωρόπουλος Ι, Τσούτσης,Λιάκος Ι, Τσερώνης, Παλλίδης, Κοκκιόπουλος,Καλύβας, Τσιράκης,Παπασταματίου.

Απόδοση: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Φωτό: G ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΕΩΡΝΤΑΜΙΛΗΣ

Σχετικά Άρθρα