ΕΠΣΔΑ: Φωνές και διαμαρτυρίες στα Μέγαρα για την διαιτησία του Αλιάγα και του βοηθού Παπαδόπουλου.

Φωνές και διαμαρτυρίες στα Μέγαρα για την διαιτησία του Αλιάγα και του βοηθού Παπαδόπουλου`

H 8η αγωνιστική με την γκέλα του Βύζα και το 1-1 με τον Πυρρίχιο Ασπροπύργου έφερε φωνές και διαμαρτυρίες για τον διαιτητή Αλιάγα και τον βοηθό Παπαδόπουλο που ακύρωσαν πεντακάθαρο τέρμα του Βύζα ( φάση καρμπόν όπως και στο παιχνίδι του Ηρακλή με τη Νέα Πέραμο είχε αγνοήσει τον επόπτη του Παύλο για οφσάιντ στο γκόλ της Νέας Περάμου και πήρε την ευθύνη του πάνω και κατακύρωσε το γκόλ). Υπάρχει και το βίντεο του αγώνα μιάς και το παιχνίδι μεταδόθηκε LIVE.

Η ήττα του Σκορπιού στον γειτονικό ντέρμπι με την Ζωφριά έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα. Ομως παρά το στραβοπάτημα ο Βύζας παραμένει στην 1η θέση και περιμένει το παιχνίδι της Νέας Περάμου με τον Μίμα την Κυριακή.

Συναρπαστικό παιχνίδι παίχτηκε στην Φυλή όπου ο Ακράτητος που βρίσκεται σε ανοδική πορεία ξεπέρασε το εμπόδιο του πάντα υπολογίσιμου Ηρακλή Ελευσίνας με 3-2.

Στην β΄κατηγορία στο σκόρ της ημέρας ο Κριός Ασπροπύργου συνέτριψε τον Ευκλείδη με 6-1, ενώ σπουδαίο μάτς παίχτηκε σε απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Μάνδρας όπου ο Μανδραικός υπέταξε με 3-2 τον Αστέρα Ανω Λιοσίων.

Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ(8η αγωνιστική)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΦΥΛΗΣ – Δ.Α.Ο ΖΩΦΡΙΑΣ 0-1
ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 3-2
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ- ΑΣ ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ ΑΣΠ/ΡΓΟY1-1

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ(8η αγωνιστική)

ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ 3-2
ΚΡΙΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ – ΑΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ 6-1

Σχετικά Άρθρα