ΕΠΣΔΑ: Εγκρίθηκε ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός

ΕΠΣΔΑ: Εγκρίθηκε ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα <<Νίκος Λιάκος>>του δήμου Φυλής η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση των σωματείων – μελών της Ένωσης, με κύρια θέματα συζήτησης: Τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό, καθώς και την έγκριση του οικονομικού προϋπολογισμού για τη νέα χρονιά.
Στη Γ.Σ. παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των σωματείων οι οποίοι, μετά από μια αναλυτική ενημέρωση που τους έγινε από τον Πρόεδρο της ΕΠΔΑ κ. Μιχάλη Τζανόπουλο και τον Ταμία κ. Ηλία Μήνο, για τη διοικητική δράση του Δ.Σ. και τα οικονομικά της Ένωσης, ενέκριναν ομόφωνα τους διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, καθώς και τον προϋπολογισμό εσόδων – εξόδων για τη νέα χρονιά.

Εγινε διαγραφή των σωματείων Ελευσινιακός, ΑΟ Ελευσίνας, και Ελπίδας. Ενώ επανέρχεται τη νέα χρονιά η ομάδα του Ειδυλλιακού.
Το παρόν στην Γενική Συνέλευση έδωσε και ο Αρχιδιαιτητής Νεκτάριος Παστρωμάς, ο πρώην Τιμολέων Σταμάτης, ο διαιτητής σούπερ λίγκα Αριστείδης Βάτσιος ο Μιχάλης Δημόπουλος, και ο πρόεδρος του του οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής.
Στό έδρανο παραβρέθηκαν οι Θέμης Τσόκας, Νίκος Βλάχος, Νίκος Ευθυμίου, Γιώργος Ντούρος, Αικατερίνη Νικολάου, Κώστας Διολέτης, Μάκης Πάνος, Φάνης Μαλανδρίνος, Κώστας Σιέττος, Γιάννης Στάθης, και ο Γιώργος Μαυροειδής.
Ακολούθησε μπουφές με πλούσια αιδέσματα προσφορά του προέδρου του οργανισμού του Δήμου Φυλής Γιώργου Μαυροειδή ενώ τα γλυκίσματα ήταν της Ενωσης Πανασπροπυργιακού Δόξας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΦΩΤΟ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα