ΕΠΣΔΑ: Δήλωση συμμετοχής 2019-20 στην Α΄και Β΄κατηγορία και κύπελλο

Δήλωση συμμετοχής 2019-20 στην Α΄και Β΄κατηγορία καθώς και στο κύπελλο

 

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Α΄, Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 . ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ , ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ SITE της Ενωσης και συγκεκριμένα στην ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ – ΕΝΤΥΠΑ . ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ , ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ :
Α) ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ << ΣΥΝΥΠΟΣΧΕΤΙΚΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ >> , ΠΕΡΙ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ , ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ FIFA , UEFA , Ε.Π.Ο. , Β) ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ , Γ) ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ , ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ , ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Δ) ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΕ ΙΣΧΥ . Ε) ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ . ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ , ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ , ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΙΔΙΑ
ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΞΟΦΛΗΣΕΙ .

Σχετικά Άρθρα