ΕΠΣΔΑ: 14/9 το κύπελλο, 28-29 η έναρξη πρωταθλήματος στην Α’ και Β΄κατηγορία

 14/9 το κύπελλο, 28-29 η έναρξη πρωταθλήματος στην Α’ και Β΄κατηγορία

ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Α΄, Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019 .
ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ , ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΤΟ SITE της Ενωσης και συγκεκριμένα στην ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ – ΕΝΤΥΠΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ , ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ :
Α) ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ << ΣΥΝΥΠΟΣΧΕΤΙΚΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ >> , ΠΕΡΙ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ , ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ FIFA , UEFA , Ε.Π.Ο. , Β) ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ , Γ) ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ , ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ , ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Δ) ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΕ ΙΣΧΥ . Ε) ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ . ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ , ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ , ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΙΔΙΑ . ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΞΟΦΛΗΣΕΙ .
ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ , ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ ΟΤΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ : Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ :28-29 Σεπτεμβρίου 2019 Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : 28-29 Σεπτεμβρίου 2019 ΚΥΠΕΛΛΟ : 14 Σεπτεμβρίου 2019 (1η Αγωνιστική ) , 21 Σεπτεμβρίου 2019 (2η Αγωνιστική ).
ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Α΄, Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2019-20 ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΘ΄ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ , ΕΠΤΑ (7) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ .  ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟ Φ.Α.Α ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , ΜΕΧΡΙ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ( ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ Η ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ .
ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ . ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ . Η ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ (1) ΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ . ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΗΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΑΔΕΙΩΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ) Η ΑΔΕΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΑΡΧΗ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΝΤΕ (5) ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ . ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΣ , Η ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΑΓΙΑΣ ΑΔΕΙΑΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2019-20 , ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ . ΩΣ ΕΚ ΤΟΥ ΤΟΥΤΟΥ , ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ Α) ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΟ ΓΗΠΕΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ , ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ Β) ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ , ΣΕ ΙΣΧΥ . —————————————————————– ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΗΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ : ‘’………παραχωρεί προς την ΕΠΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ τη χρήση του γηπέδου ………….., για τη διεξαγωγή αγώνων των Πρωταθλημάτων , Κυπέλλου και Υποδομών , της ποδοσφαιρικής περιόδου 2019-2020 ‘’ Σημειώνεται , επίσης ότι οι Άδειες Λειτουργίας γηπέδων , στα οποία διεξάγονται αγώνες των Πρωταθλημάτων της Ενωσης , χορηγούνται με αποφάσεις των Δημάρχων , στους Δήμους των οποίων υπάγονται τα γήπεδα .

Σχετικά Άρθρα