ΕΠΣΑΝΑ: Ανακοινώσεις και συγχαρητήρια…

Ανακοίνωση

ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΣΑΝΑ

Υπενθυμίζουμε  ότι την Τετάρτη 16/06/2021  και ώρα 19.30 θα διεξαχθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση στο κτήμα VINTAGE (Λ.Τατοίου 157, Αχαρνές) σε ανοικτό χώρο.

Διευκρινίζουμε τα πληρεξούσια που ορίζουν τους αντιπροσώπους τακτικούς και αναπληρωματικούς θα πρέπει να αποσταλούν στην Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. το αργότερο, τρεις(3) ημέρες προ της έναρξης της Γενικής Συνέλευσης.

Η αποστολή των ειδικών πληρεξουσίων εγγράφων δύναται να γίνει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) λόγω των ειδικών συνθηκών covid 19.

Παρακαλούνται όπως προσέλθουν στο χώρο μόνο οι έχοντες εργασία (λόγω υγειονομικού πρωτοκόλλου του COVID 19 ) και συγκεκριμένα αντιπρόσωποι των ομάδων, Μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ και  δημοσιογράφοι .

Υπενθυμίζουμε στους αντιπροσώπους των ομάδων ότι θα πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά την αστυνομική τους ταυτότητα.

 

ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Σας ενημερώνουμε κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης θα απονεμηθούν τα Κύπελλου στους πρωταθλητές των κατηγοριών , στον Κυπελλούχο καθώς και στους δευτεραθλητές και τριταθλητές της περιόδου 2019-2020.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

Σας ενημερώνουμε ότι κατά την διάρκεια της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης   λόγω της πανδημίας COVID19 θα τηρηθούν όλα τα μέτρα του Υγειονομικού πρωτοκόλλου όπως προβλέπονται.

Κατά την είσοδο των παρευρισκόμενών θα διενεργείτε rapid test και θερμομέτρηση.  

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΙΑ ΓΓΑ  

Σας ενημερώνουμε ότι έως την Παρασκευή 11/06/2021 θα πρέπει να μας αποστείλετε στο email της Ένωσης (epsana@otenet.gr) τον τετραψήφιο κωδικό αναγνώρισης σας από την ΓΓΑ καθώς και μία δήλωση αν απασχολείται προπονητή.

Σας διευκρινίζουμε ότι η ειδική αθλητική αναγνώριση είναι πλέον υποχρεωτική για την συμμετοχή των σωματείων στα πρωταθλήματα.

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ένωσης συγχαίρουν το σωματείο της Ένωσης μας Θύελλα Ραφήνας  για τη κατάκτηση της 1ης θέσης του ογδόου  ομίλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Τα συγχαρητήρια τους εκφράζουν επίσης για τα σωματεία Κυανούς Αστέρα Βάρης και Αήττητο Σπάτων για την διατήρηση της θέσης τους στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Τέλος εύχονται καλή επιτυχία στα μπαράζ που θα συμμετέχει η Θύελλα Ραφήνας προκειμένου να διεκδικήσει την άνοδο της στην Β΄Εθνική Κατηγορία.

 

Σχετικά Άρθρα