ΕΠΣΑ: Καλοκαιρινό τουρνουά ακαδημιών στις 5-6 & 12-13/06/2021

Καλοκαιρινό τουρνουά ακαδημιών στις 5-6 & 12-13/06/2021

Η υπερβολικά καθυστερημένη απόφαση της Πολιτείας να επιτρέψει την επαναλειτουργία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου με προπονήσεις  κατ’ αρχήν και αγώνες αργότερα και μόνο για τα τμήματα υποδομής και με ιδιαίτερα αυστηρούς όρους και πρωτόκολλα, δεν μας επιτρέπει να οργανώσουμε καμίας μορφής επίσημο πρωτάθλημα.

Ο χρόνος που έχουμε στη διάθεσή μας μέχρι την οριστική διακοπή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων, λόγω των καλοκαιρινών διακοπών, είναι τα δύο Σαββατοκύριακα του Ιουνίου, 5-6 και 12-13 (το επόμενο 19-20-21, είναι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος).

Γι’ αυτό, η Ένωσή μας προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα στα σωματεία μας να συγκεντρώσουν τους ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής (μετά την εξάμηνη απομάκρυνσή τους από την ομάδα τους), αλλά και να προγραμματίσουν την οργάνωσή τους τη νέα χρονιά, αποφάσισε να αναθέσει στον κ. Γ. ΦΙΛΟ να αναλάβει τη διοργάνωση Καλοκαιρινού Τουρνουά στη μορφή του Χριστουγεννιάτικου Τουρνουά. τα δύο Σαββατοκύριακα 5-6 και 12-13 Ιουνίου.

Η συμμετοχή των ομάδων είναι προαιρετική, οι κατηγορίες για τις οποίες θα διοργανωθούν αγώνες, οι ηλικίες των ποδοσφαιριστών και οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης, θα σταλούν στα σωματεία με e-mail.

Οι αγώνες θα διοργανωθούν σε όσα αθηναϊκά γήπεδα είναι διαθέσιμα, τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Σχετικά Άρθρα