Επιβεβαιώνει ο Κούγιας: «Παίρνω τον Ιωνικό, πρόεδρος ο γιος μου»!

Επιβεβαιώνει ο Κούγιας: «Παίρνω τον Ιωνικό, πρόεδρος ο γιος μου»!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Ο Αλέξης Κούγιας επιβεβαίωσε το μπάσιμο στον Ιωνικό και προανήγγειλε την επόμενη ημέρα. Η ανακοίνωση των Νικαιωτών

Η «βόμβα» έσκασε και ταράζει τα νερά της Γ’ Εθνικής! Ο Αλέξης Κούγιας επιβεβαίωσε πως αναλαμβάνει τον Ιωνικό και μάλιστα αποκάλυψε ότι θα τοποθετήσει πρόεδρο στον ιστορικό σύλλογο τον 16χρονο γιο του Χρήστο!

Οι Νικαιώτες μάλιστα ανακοίνωσαν και την συμφωνία τους με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ο Κούγιας είπε μιλώντας στο Sport24.gr:

“Είναι γνωστό ότι είμαι ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, την οποία δεν επιθυμώ με τίποτα να πουλήσω. Όμως χρειαζόμουν μια ομάδα στην Αθήνα, αλλά όχι μια οποιαδήποτε ομάδα. Ήθελα μια ομάδα με κόσμο και γήπεδα, ώστε να μπορώ να συνδέσω αυτές τις δυο ομάδες.

Ήδη θα φύγουν αρκετοί παίκτες από την ΑΕΛ και θα κατέβουν στον Ιωνικό. Θα φτιάξουμε ένα πλάνο πενταετίας ώστε ο Ιωνικός να βρει το δικό του δρόμο. Πρόεδρος θα είναι ο γιος μου ο Χρήστος. Θα είναι μάλιστα ο νεότερος πρόεδρος στην Ελλάδα. Είναι 16 ετών και πάει Β’ Λυκείου στο Κολέγιο Αθηνών”.

Οριστικό το deal

Ακολούθησε και η επίσημη ενημέρωση του Ιωνικού με δήλωση του Τάσου Αριστειδόπουλου, ο οποίος ανακοίνωσε ότι ο Κούγιας αναλαμβάνει την προεδρία του συλλόγου.

«Όσοι νόμιζαν πως το ποδοσφαιρικό τμήμα θα εξαφανιζόταν στα αζήτητα του τοπικού ατύχησαν», αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση με την οποία επισημοποιήθηκε το deal.

Η ανακοίνωση:

Tο πρώτο βήμα έγινε απόψε στη γενική συνέλευση. Όσοι νόμιζαν ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα θα εξαφανιζόταν στα αζήτητα του τοπικού ατύχησαν. Με όλο το σέβασμο,ανακοινώνω το όνομα του ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ ως Πρόεδρο του ποδοσφαιρικού τμήματος. Καλώς όρισες Αλέξη στη Νίκαια στην πόλη που θα σε λατρέψει ώς Σωτήρα της αγαπημένης μας ομάδας!

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι άνθρωποι που θα πλαισιώσουν τον πρόεδρο και μαζί σαν οικογένεια με όραμα και στόχους θα πάνε την ομάδα εκεί που ανήκει.
Ο Πρόεδρος του ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΣΟΣ

Σχετικά Άρθρα