Επιτυχία οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ηρακλή Ελευσίνας

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ Π.Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ

Οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ηρακλή Ελευσίνας αφού δύο τμήματά του (γεννηθέντες 05-06 και 07-08) κατάφεραν να κερδίσουν τον θεσμό του “OPEN WEST ATTICA TALENT CAP”.
Συγκεκριμένα το τμήμα του Μιχάλη Κατσάφαρου πήρε το Κύπελλο στους γεννηθέντες του 2007- 2008 κερδίζοντας στον τελικό τον Ολυμπιακό Περάματος με 3-2.
Επίσης το τμήμα του Κωνσταντίνου Τούρτα γεννηθέντες 2005-2006, πήραν το κύπελλο του ίδιου θεσμού κερδίζοντας στα πέναλτι 4-2 τον Ολυμπιακό Περάματος (κανονικός αγώνας 5-5).
Το τμήμα του Κωνσταντίνου Τούρτα γεννηθέντες 2009-2010 κερδίζοντας τον Ολυμπιακό Περάματος με 3-1 έφθασαν στον τελικό και θα αντιμετωπίσουν την Soccerlant σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί.
Ως Ακαδημίες ποδοσφαίρου Π.Α.Ο. Ηρακλή Ελευσίνας συγχαίρουμε τον διοργανωτή του τουρνουά κ. Δημητρακόπουλο Γεώργιο για την άψογη διεξαγωγή του τουρνουά “OPEN WEST ATTICA TALENT CAP”
Επίσης συγχαίρουμε όλες τις ομάδες, τους μικρούς αθλητές και τους διαιτητές που συμμετείχαν στο παραπάνω τουρνουά.
Για μάς σαν Ακαδημία του Π.Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, παρόλο που κερδίσαμε τα τρόπαια σημασία έχει το “ευ αγωνίζεσθαι” και “ο σεβασμός στον αντίπαλο”.
Με αυτές τις αξίες ξεκινήσαμε την σαιζόν και με αυτές θέλουμε να την τελειώσουμε.
Θερμά συγχαρητήρια και στους δύο προπονητές μας, τον Μιχάλη Κατσάφαρο Αρχιπροπονητή και στυλοβάτη της Ακαδημίας μας και στον Κωνσταντίνο Τούρτα που δουλεύει με όρεξη τα παιδιά μας.
Και φυσικά πολλά συγχαρητήρια στούς γονείς των μικρών αθλητών μας για την υπομονή, επιμονή και στο ότι πάντα ήταν δίπλα μας και αρωγοί σε αυτό που κάναμε.!!!!!!!

Σχετικά Άρθρα