Επιστροφή Σταμάτη Αναστασιάδη στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού

Επιστροφή Σταμάτη Αναστασιάδη στην τεχνική ηγεσία της ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Αυτή τη φορά πόνταρε στα σίγουρα και σε σίγουρα χέρια- σε επιτυχημένη συνταγή η ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού, σε ότι έχει να κάνει με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Το χρίσμα σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου δόθηκε στον επιτυχημένο κόουτς Σταμάτη Αναστασιάδη o οποίος επέστρεψε σε γνωστά λημέρια.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

?⚽Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ F.C. ??⚽ #ΕΠΙΣΗΜΗ_ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Μια μεγάλη επιστροφή… Βρισκόμαστε στην ευτυχή θέση να ανακοινωσουμε επίσημα την έναρξη της συνεργασίας μας με τον νεαρό επιτυχημένο προπονητή Σταμάτη Αναστασιάδη να αναλάβει τα ηνία της ομάδας αυτή την κομβική περίοδο και να πετύχει τους στόχους της. Ο νεαρός κόουτς είχε δούλεψει ξανά με επιτυχία για 2 συνεχής χρονιές στην ομαδα μας και είχε χτίσει κάτι πολύ αξιόλογο.Η διοικηση της ομάδας μας έκανε μεγάλη προσπάθεια ώστε να πάρει την θετική απάντηση από τον νεαρό κόουτς καθώς είχε αρκετές προτάσεις και πιστεύει ότι είναι η ιδανική λύση για τον πάγκο της ομάδας μας καθώς γνωρίζει ακριβώς τα αποδυτηρια και την φιλοσοφία της ομάδας κ τελικώς τα καταφερε και ολοκληρώθηκε η συμφωνία.Ο Σταμάτης Αναστασιάδης που την σεζον αυτη ήταν προπονητής της Χαραυγης αναλαμβάνει πλέον και ξεκινάει άμεσα δουλειά ώστε να είναι όσο το δυνατόν ποιο έτοιμη η ομάδα στα επόμενα παιχνίδια.Κοουτς καλώς ήρθες ξανά στην οικογένεια μας. Σου ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα με πολλές επιτυχίες, σκληρη δουλειά και καλό ποδόσφαιρο με την ομάδα μας!

Σχετικά Άρθρα