ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Η ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ Ο ΧΑΡΗΣ ΚΟΠΙΤΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Η ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ Ο ΧΑΡΗΣ ΚΟΠΙΤΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ

Δυνατά μπήκε στο μεταγραφικό παζάρι η ομάδα της Νέας Περάμου.
Παίκτης της ομάδας είναι  ο δεξιοπόδαρος χάφ Γιάννης Τοπτίδης με συμμετοχές σε όλες τις εθνικές κατηγορίες με Τρίκαλα Μανδραϊκό Ηρακλή Ελευσίνας και Βύζα Μεγάρων.
Επέστρεψε στην Νέα Πέραμο ο Ηρακλής Καμπόλης μετά από ένα χρόνο απουσίας που αγωνιζόταν στη ομάδα του Βύζαντα Μεγάρων.Επίσης έχει αγωνιστεί και στην ομάδα του Αιγάλεω.
Παίκτης της ομάδος είναι και ο Νίκος Λιμνιάτης ο πολυθεσίτης αμυντικός επιστρέφει στη ομάδα  μετά από 3 χρόνια απουσίας κατά τα οποία έπαιζε στο Φοίνοικα Επιδαύρου στη Γ’ εθνική.επισης έχει αγωνιστεί στον Ήφαιστος Περιστερίου και στις ακαδημίες του Ολυμπιακού.
Και ο Γιώργος Τζελάι. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής έχει την άνεση να παίζει σε όλες της θέσεις στα χάφ. Και αυτός με τη παρουσία του θα βοηθήσει το έργο της διοίκησης που στοχεύει στο οικογενειακό κλίμα της ομάδας και το ευ αγωνίζεσθαι.
Ακόμα επέστρεψε στην ομάδα από τον Μίμα ο αμυντικός χάφ Βασίλης Νάκος ο οποίος θα βοηθήσει τα μέγιστα στην ομάδα.
Με τον Χάρη Κοπιτσή στο τιμόνι της θα ξεκινήσει τη νέα χρονιά η Νέα Πέραμος με τον οποίο είναι σίγουρο ότι θα πετύχει τα μέγιστα στην καλή παρουσία της ομάδα στο πρωτάθλημα και στο οικογένειακο κλίμα που θέλει στα αποδυτήρια. Η Προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 16 Αυγούστου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί άλλη μια σπουδαία μεταγραφή  που θα ναι υπέρβαση για τη κατηγορία. Στην φωτό ο εκπρόσωπος της διοίκησης Γεώργιος Ζουμπλιός(ΔΕΞΙΆ) και ο Σπύρος Γραμματικός με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Απόδοση : ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

 

 

Σχετικά Άρθρα