ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΗ 2/9 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΗ 2/9 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Η ακαδημία ποδοσφαίρου της Κύπρου Κορυδαλλού, για ακόμη μία χρονιά και με πολύ μεγάλη επιτυχία, συνεχίζει την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στις μικρές ηλικίες.

Το πρώτο ραντεβού της φετινής σεζόν είναι την Δευτέρα στις 2 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Campo de Futbol (Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, Άγγελου Σικελιανού &, Αγ. Ιωάννης Ρέντης).

Με ένα ευρύ φάσμα από διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες, πλαισιωμένες με δράσεις κοινωνικοποίησης, συμμετοχή σε τουρνουα εντος και εκτος Αττικης, πολύπλευρη αθλητική εκγύμναση, η ακαδημία ποδοσφαίρου της Κύπρου Κορυδαλλού προσφέρει στα παιδιά μία ευκαιρία να ζήσουν με την ¨στρογγυλή θεά¨, αξέχαστες εμπειρίες.

Η ακαδημία είναι σχεδιασμένη και οργανωμένη έτσι ώστε όλα τα παιδιά να εμπνέονται και να μαθαίνουν μέσω της συμμετοχής τους χωρίς άγχος αλλά με στόχους ανάλογα την ηλικία τους.

Στην ακαδημία ποδοσφαίρου μας, μπορούν να συμμετάσχουν αγόρια και κορίτσια του δημοτικού και γυμνασίου (5 έως και 17 ετών με μονοετή τμήματα στις μικρές ηλικίες ) ανεξαρτήτου φύλου, αθλητικής εμπειρίας, φυσικής κατάστασης ή σωματομετρικής δομής.

Τα παιδιά σε ομάδες ανάλογα την ηλικία τους, επιδίδονται σε ένα πλούσιο πρόγραμμα εκμάθησης του ποδοσφαίρου, ενώ σε όλη την διάρκεια του έτους διοργανώνονται εσωτερικά αθλητικά ποδοσφαιρικά δρώμενα και ποδοσφαιρικά τουρνουά, στα οποία τα παιδιά ομαδικά και ατομικά εκθέτουν τις δεξιότητες τους και αξιοποιούν τις ικανότητές τους εντός της ομάδας.
Όλες οι προπονήσεις υλοποιούνται κάτω από την επίβλεψη ιατρού.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ 6906689505

Σχετικά Άρθρα