Επέστρεψε στις νίκες ο ΑΟ Μίμας -Μικρασιατική

Με Φουρνάρη- Τουμπαρίδη

Ο ΑΟ Μίμας -Μικρασιατική Μεγάρων επέστρεψε στις επιτυχίες και επικράτησε στο ουδέτερο γήπεδο της Νέας Περάμου του Πυρρίχιου Ασπροπύργου με 2-1.

Τα τέρματα της ομάδος του Χάρη Κουστέρη σημείωσαν οι: Φουρνάρης 11′ και Τουμπαρίδης 82′ . Για λογαριασμό των φιλοξενουμένων σκόραρε ο Πιπερίδης στο 21′.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τραυματίστηκε στο 68′ ο Μπαγδάτογλου και αντικαταστάθηκε με τον Δρυμούση.Ενώ στο πάγκο των αναπληρωματικών του Μίμα ήταν παίκτες από την ομάδα παίδων.

Διαιτήτευσε ο Γιώργος  Χρόνης. Βοηθοί: Α. Βαλκάνος, Α. Καντανολέων. Αποβλήθηκαν στο τέλος οι Μανώλης(ΑΟΜ), Κομιώτης(Πυρ) για διαπληκτισμό.

ΜΙΜΑΣ Α.Ο ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ (προπονητής Χάρης  Κουστέρης): Υφαντής, Λύγδας, Τοπάλης, Φουρνάρης, Χαμπιλάι, Μαρούδης, Σταφάι (89΄ Λιοντής), Μανώλης, Μπαγδάτογλου (69΄ Δρυμούσης), Λέζι (58΄ Κυριάκος), Τουμπαρίδης
Αναπληρωματικοί: Παπανικόλας, Βασιλείου, Σταυράκης, Φολερός

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ(Κομιώτης, Αναγνωστόπουλος): Νάκος, Πιπερίδης (63΄ Κυριαζίδης), Καραδήμας, Μαυροδόντης, Παντελής, Αποστολόπουλος (87΄ Χιονίδης), Σότα, Πιπερίδης, Σερταρίδης, Κομιώτης, Λαζαρίδης (58΄ Μαυράκης)
Αναπληρωματικοί: Παϊραχταρίδης, Παλατζίδης, Κεν, Ευαγγέλου.

Φωτό: Ι.Οικονομόπουλος

Σχετικά Άρθρα