Επέστρεψε στις νίκες η Λαμπερή Ελευσίνας

Για την 18η αγωνιστική της Β΄κατηγορίας η Λαμπερή Ελευσίνας με ήρωα τον τερματοφύλακα Βαγγέλη Τούρτα επέστρεψε στις επιτυχίες και επικράτησε του Ευκλείδη Μεγάρων με 2-0.
Τα τέρματα της ομάδας του Δίδυμου προπονητών Νίκου Τζαφέρη-Ακη Χριστοφή σημείωσαν οι Θοδωρί 27΄ με σούτ από 35μ, και Παπασταματίου από ασιστ του Πατίστη 67′.
Διαιτήτευσε ο Μαυρομάτης. Βοηθοί: Ν.Μανούρας, Γ. Αρβανιτάκης.
ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ(Νίκος-Τζαφέρης-Ακης Χριστοφής): Τούρτας,Ρουσσης(83′ Συμεωνίδης), Παπασταματίου,Καλητσουνάκης, Μουστογιάννης, Κωστακόπουλος , Θεωδορι(65 ΑΡΤΙΝΙΣ), Ευαγγελάτος,Καλομενίδης Τζάνος( 55 ΚΩΤΣΗΣ).

Τη νίκη την αφιέρωσαν οι παίκτες της Λαμπερής στον προπονητή τους για τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα.


Ο προπονητής Νίκος Τζαφέρης είπε: <<Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την όρεξη που έχουν τα παιδιά. Ενα μεγάλο μπράβο στον Ευκλείδη για το ήθος και το “Ευ Αγωνίζεσθαι” .Ο συνάδελφος μου Γιώργος Χατζής έχει κάνει καλή δουλειά>>.

Η Λαμπερή Α.Σ. Ελευσίνας συγχαίρει…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΛΑΜΠΕΡΗΣ Α. Σ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ συγχαίρει τόν διαιτητή κ. ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ Π. και τους βοηθούς του κ.κ. ΜΑΝΟΥΡΑ Ν. και ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ Γ. για την άριστη διαιτησία τους στον σημερινό αγώνα της ομάδας μας με το σωματείο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ Α.Σ. ΜΕΓΑΡΩΝ
Τέτοιες διαιτησίες ανεξαρτήτου αποτελέσματος θεωρούμε ότι κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και το βοηθούν να πάει “μπροστά”.!!!!!
Συγχαίρουμε επίσης το Σωματείο του ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ Α.Σ. ΜΕΓΑΡΩΝ για το πολύ “καθαρό” παιχνίδι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και την τήρηση του “ευ αγωνίζεσθαι”. Ευχόμαστε δε στους ποδοσφαιριστές του, στην προπονητική του ομάδα και στην Διοίκησή του, “καλή συνέχεια” και να επιτύχουν στους στόχους τους που έχουν θέσει από την αρχή της ποδοσφαιρικής σαιζόν 2022-2023.!!!!!
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λαμπερή Α.Σ. Ελευσίνας

ΑΝ.ΤΣ.

Σχετικά Άρθρα