Επέστρεψε στην Α΄ Κατηγορία ο Αίας Παραλίας

Επέστρεψε στην Α΄ Κατηγορία ο Αίας Παραλίας

Ο Αίας Παραλίας μετά το ισόπαλο αποτελέσμα με τον Εθνικό Πανοράματος πανηγύρισε την άνοδό του και την επιστροφή του στην Α’ κατηγορία.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδος Ευθύμης Αμπαζάι τόνισε στο topiko24.gr.
<<Μετά τον περσινό υποβιβασμό η ομάδα είχε ένα  σκοπό να επανέλθει στην Α Κατηγορία άμεσα ήταν πολύ δύσκολο να το καταφέρουμε.\
 Έγιναν κάποιες κινήσεις το καλοκαίρι για την ενίσχυση της ομάδας και κάποιες επιλογές  οι οποίες δεν ήταν το αναμενόμενο παρόλα αυτά παρά το άσχημο ξεκίνημα και παρότι η ομάδα τον Δεκέμβριο αντί να ενισχυθεί αποδυναμώθηκε.
 Το ρόστερ της πήραν την ευκαιρία πολλά ακόμα νέα παιδιά τα οποία τα πήγαν περίφημα και απόδωσαν τα μέγιστα σε όλη την προσπάθεια δεν είχαμε σε καμία περίπτωση και σε κανένα παιχνίδι κανένα απολύτως άγχος.
Ξέραμε ότι θα τα καταφέρουμε διότι είμαστε η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας μαζί με τον Αστέρα Μαγούλας.
Η άνοδος ήρθε δίκαια. Πήραμε ότι μας άξιζε. Συγχαρητήρια σε όλους του συμπαίκτες μου πάνω από όλα διότι είμαστε μια οικογένεια!!!
Οσον αφορά την επόμενη μέρα στην Ομάδα για την νέα σεζόν και το πιο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Θα προσπαθήσουμε να πλαισιώσουμε τον κορμό της ομάδας με 5-6 προσθήκες ώστε ο Αίας να ξανά γίνει όπως παλιά και να παίξει σημαντικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα και όχι απλά για να παλέψει για την σωτηρία!!
 
Αξίαζει να σημειωθεί ότι στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με τον Λέων στην παραλία ο Αίας θα κάνει φιέστα κα θα γιορταστεί η άνοδος της ομάδος.
 
ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ:
Κουσιδης 19 Γκολ
Λιόλιος 18 Γκολ
Λεκα 15 Γκολ
Αμπαζαι 14 γκολ+ 15 ασίστ.
 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα