Επεισοδιακό φινάλε στην Ν.Πέραμο με πέντε αποβολές Ευκλείδης Μεγάρων -Ερμής Ανω Λιοσίων

Επεισοδιακό φινάλε στην Ν.Πέραμο με πέντε αποβολές Ευκλείδης Μεγάρων -Ερμής Ανω Λιοσίων

Επεισοδιακό ήταν το πρώτο παιχνίδι της 1ης φάσης του κυπέλλου που διεξήχθει στο ουδέτερο γήπεδο της Νέας Περάμου ανάμεσα στον Ευκλείδη Μεγάρων και τον Ερμή Ανω Λιοσίων.
Το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή Χαμπιλάι βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς γκολ. Με τον επαναληπτικό να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος της αναμέτρησης ο ρέφερι του αγώνα απέβαλε με κόκκινη τον γκολκήπερ του Ευκλείδη Μάργαρη(γρονθοκόπησε αντίπαλο). Μετά τη απόφαση και την αποβολή τα αίματα άναψαν με αποτέλεσαμ ο εν λόγω διαιτητής να αποβάλει τους Στρατούρη(Ευκλείδη), Χατουτσίδη(Ερμή), Ιακωβίδη Κ(Ερμή), και Κρυάδα(Ευκλείδη).
Διαιτητής Χαμπιλάι. Βοηθοί: Σταμούλης-Ανδρέου.
ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ: Μάργαρης, Αργυρίου, Ζεϊνάτι, Κόλα, Καριόρης, Θεοχάρης(68′ Αραπίου), Ισμαϊλι, Καραμπίνος(63′ Στρατούρης), Πάχο(90′ Παρθένογλου), Παλούκα(63′ Κασιμάτης), Κρυάδας.

ΕΡΜΗΣ: Κυπαρίδης, Θάνος, Χατζηιωαννίδης, Κοντογιάννης Γ., Κοντογιάννης Δ.(43′ λ.τρ. Λακουμέντας), Σονίδης(46′ Κόλα), Χατουτσίδης, Καπογιάννης, Αντωνίου(58′ Ιακωβίδης Α.), Κεχρής, Στάμο(68′ Ιακωβίδης Κ.).

Σχετικά Άρθρα