ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ: Ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση

ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ: Ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση


Πέρασε στο ντούκου η ήττα στην Σπάρτη απο τον Αστέρα Βλαχιώτη.
Σήμερα ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση στην Ενωση Ασπροπύργου για τον εντός έδρας αγώνα με την Καλαμάτα και την παράλληλη ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού.
Παρά τις σημαντικές απουσίες (θυμίζουμε η αποστολή ταξίδεψε χωρίς τους Λάμπογλου, Ζαχαράκη, Κρίσταν, Κυριαζή οι οποίοι θα ενσωματωθούν οριστικά στο ρόστερ από αύριο και 2 τραυματισμούς της τελευταίας στιγμής Τραορέ και Βασιλείου) η ομάδα της Ενωσης ήταν κυρίαρχη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα καθώς οι παίκτες που κλήθηκαν να καλύψουν τα κενά απέδειξαν με την εμφάνιση τους πως όλο το ρόστερ που έχει τεθεί στη διάθεσή του Κριστόφ Βαζέχα είναι ιδιαιτέρως αξιόμαχο, γεγονός που δεν μπορεί παρά να μας γεμίζει όλους με αισιοδοξία για το μέλλον και να αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση για την ήττα που υπέστη η ομάδα.
Το ΔΣ οφείλει της Ενωσης Ασπροπύργου να ευχαριστήσει τον Αστέρα Βλαχιώτη για την άψογη φιλοξενία και επιφυλάσσεται να ανταποδώσει στον αγώνα του δεύτερου γύρου.
Να ενημερώσουμε ότι επήλθε οριστική συμφωνία με τη Μαρκό για την απόκτηση του Χ. Σάμιου γνωστού από τη θητεία του στον Ιωνικό και απομένουν μόνο κάποιες διαδικαστικού χαρακτήρα λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Τέλος να ενημερώσουμε πως ο Η ΠΑΕ δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση του Κώστα Βασιλείου από την Προοδευτική (εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους 4 ποδοσφαιριστές που προαναφέραμε) λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Απόδοση: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα