Ενωση Ασπροπύργου: Διαμαρτυρία

Διαμαρτύρεται η Ενωση Ασπροπύργου


Απο την διοίκηση της Ενωσης Ασπροπύργου λάβαμε μια επιστολή που μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:
Βρισκόμαστε πάλι στη δυσάρεστη θέση να στείλουμε Ανακοίνωση – Διαμαρτυρία για διαιτητικά λάθη που μαζί με την ατυχία και αστοχία καθόρισαν το αποτέλεσμα στον αγώνα της Κυριακής με την ομάδα της Ερμιονίδας (Κυρίτσης Εμμ. (Δωδεκανήσου), Γεωργακόπουλος Τιμ. (Πειραιώς) και Παγουρτζής Δημ.(Πειραιώς), .

Στο 31΄ λεπτό του αγώνα σε ανατροπή του Milic πριν περάσει την γραμμή της μεγάλης περιοχής ο διαιτητής δεν έδωσε το καταφανέστατο φάουλ και φυσικά την κόκκινη κάρτα σαν τελευταίος παίκτης σε προφανή θέση για γκόλ. Γιατί Κύριε Κυρίτση δεν δίνεται το πεντακάθαρο φάουλ με την κόκκινη κάρτα, γιατί Κύριε Παγουρτζή δεν υποδεικνύεται στον διαιτητή την πεντακάθαρη παράβαση? Ποιος ο ρόλος σας σαν επόπτης? Διακοσμητικός? (Υπάρχει το video ) .
Στο 78΄ έγινε φάουλ σε παίκτη μας, αφήνει το πλεονέκτημα και ενώ η μπάλα στρώνεται σε παίκτη μας που μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή, σφυρίζει φάουλ και γυρίζει την φάση πίσω μη αφήνοντας το πλεονέκτημα. Κύριε Κυρίτση Γιατί άραγε? (Υπάρχει το video )
Δύο φάσεις καθοριστικές που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα και σημειώθηκαν σε καθοριστικά σημεία του αγώνα.Έχουμε γίνει για κάποιους γραφικοί με τις διαμαρτυρίες μας αλλά δυστυχώς για αυτούς και ευτυχώς για εμάς υπάρχει και το video που αποδεικνύει για όσα διαμαρτυρόμαστε.

Για ένα να είναι σίγουροι όλοι, ότι ποτέ δεν θα σταματήσουμε να λέμε την αλήθεια όποια και αν είναι αυτή.

Ζητάμε το 50% – 50% τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Για μια ακόμα φορά Κύριοι της ΚΕΔ σας ζητάμε να δείτε τα όσα γράφουμε και λέμε και τα αντίστοιχα video και να μην περάσουν απαρατήρητα.

Σχετικά Άρθρα