ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ: Ανακοίνωση-Διαμαρτυρία

Διαμαρτύρεται η Ενωση Ασπροπύργου

Βρισκόμαστε πάλι στη δυσάρεστη θέση να στείλουμε Ανακοίνωση – Διαμαρτυρία για διαιτητικά λάθη που καθόρισαν το αποτέλεσμα στον αγώνα της Κυριακής με την ομάδα του Αμβρυσσέα Διστόμου (Γκάμαρης Α., Ζήρδας Α., Δόσης Μ. (Αθήνας).

Κατά την παράδοση των δελτίων, καταστάσεων υγείας, ταυτοτήτων και εγγράφων των προσώπων που μπορούν βάσει ΚΑΠ να παρευρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο (πάγκο ομάδας), μας είπε ότι δεν αναφέρεται στο έντυπο Φ.Α. ότι επιτρέπεται να εισέρχεται και να παρευρίσκεται στον πάγκο ο γυμναστής της ομάδας μας, σε παρατήρησή μας ότι αυτό αναφέρεται στον ΚΑΠ, όπου στο Άρθρο 12 Διαιτητής αναφέρεται ποιοι μπορούν να παρευρίσκονται στον πάγκο και φυσικά αναφέρεται και ο γυμναστής κάθε ομάδας, μας απάντησε θα το δω και θα σας πω, μετά από λίγο μας ζήτησε να εισέλθουμε και πάλι στα αποδυτήρια των διαιτητών και μας είπε να του δείξουμε που το αναφέρει ο ΚΑΠ, δείχνοντας στον διαιτητή τον ΚΑΠ και μετά από πολλές προφάσεις και πάλι ότι δεν αναφέρεται στο Φ.Α. (δεν έχει τη λέξη γυμναστής) πείστηκε ότι πρέπει να εφαρμόσει τον ΚΑΠ.
Συζήτηση και Εκνευρισμός για το αυτονόητο του άρθρου 12 του ΚΑΠ, ο οποίος εκνευρισμός μεταφέρθηκε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα σε όλη την ομάδα. Για ποιο λόγο άραγε;

Στο 20΄ λεπτό του αγώνα σε ανατροπή του Vaz Mendes από τον Ζυγογιάννη μέσα στην περιοχή ο διαιτητής δεν έδωσε το καταφανέστατο πέναλτι. (Ακολουθει το video ) . Στο 92΄ μετά από φάση διαρκείας στη περιοχή του Αμβρυσσέα ο Σταύρου σημείωσε τέρμα το οποίο κακώς ακύρωσε ο διαιτητής μετά από υπόδειξη του πρώτου επόπτη (Υπάρχει το video )
Δύο φάσεις καθοριστικές που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα και σημειώθηκαν σε καθοριστικά σημεία του αγώνα.

Πιστεύουμε να είναι η τελευταία φορά που βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να διαμαρτυρηθούμε για διαιτητικά λάθη σε βάρος της ομάδας μας.

Κύριοι της ΚΕΔ, δεν νομίζουμε είναι όλα τυχαία με αυτές τις κακές διαιτησίες που έχουμε, γιατί πολύ απλά ή υπάρχουν ανίκανοι διαιτητές στο να διευθύνουν και να γνωρίζουν τον ΚΑΠ και τους κανόνες, ή κάτι άλλο συμβαίνει…..

FIFA σε Περέιρα: “Στη Γ’ Εθνική γνωρίζουν τους ορισμούς διαιτητών πριν γίνουν”!

Το μπιλιετάκι στο Περέιρα έφθασε στη μέση της περασμένης εβδομάδας:

“Vitor keep an eye on third division. We receive more and more complaints that some clubs are informed about their Sunday s refs hours or even days before the official announcement. Maybe there is a link with the old story of English refs”.

“Βίτορ πρόσεχε τη Γ’ Εθνική. Λαμβάνουμε ολοένα και περισσότερες διαμαρτυρίες ότι κάποιες ομάδες πληροφορούνται τους ορισμούς των διαιτητών ακόμη και πολύ πριν από τον επίσημο ορισμό. Υπάρχει περίπτωση να σχετίζεται με την παλαιά ιστορία των Άγγλων διαιτητών”.

Η Ένωση Πανασπροπυργιακού – Δόξα θα λέει πάντα την αλήθεια ανεξαρτήτως αποτελέσματος στους αγώνες της και θα δίνει συγχαρητήρια αλλά και θα διαμαρτύρεται και θα καταγγέλλει.

Σχετικά Άρθρα