Ενας παλιός γνώριμος στον πάγκο του Βύζα Μεγάρων, ο Κυριάκος Μίχας ανέλαβε το τιμόνι

Ο Κυριάκος Μίχας ανέλαβε το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας

Ο Κυριάκος Μίχας θα είναι ο νέος προπονητής στην ομάδα τoυ Βύζα Μεγάρων. Ο εν λόγω τεχνικός γυρίζει σε γνώριμα λημέρια αφού εργάστηκε ξανά στην ομάδα.
Η διοίκηση των κιτρινόμαυρων τα βρήκε σε όλα με τον καταξιωμένο τεχνικό ο οποίος αναλαμβάνει την ομάδα και θα επιδιώξει να επανέλθει άμεσα στις εθνικές κατηγορίες.
Ο 55 χρονος τεχνικός εργάσθηκε πέρυσι στην Προοδευτική στο ξεκίνημα της Γ΄ Εθνικής, ενώ στο παρελθόν έχει θητεία με σημαντικές επιτυχίες σε γνωστές ομάδες , όπως ο Ασπρόπυργος(πρωτάθλημα άνοδος από Δ΄ – Γ΄ Εθνική), ο Αίας Σαλαμίνας( Γ΄ εθνική), ο Πανελευσινιακός(Γ΄ Εθνική), η Γλυφάδα(Β΄ εθνική), ο Βύζας Μεγάρων(Γ΄ εθνική) ο Θρασύβουλος(Γ΄ Εθνική), ο Ατρόμητος Πειραιά(Γ΄ εθνική), ο Μανδραικός( Γ΄ Εθνική),Προοδευτική, ενώ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον Αία Παραλίας Ασπροπύργου και τον Αμφιάραο .
Με τον Ασπρόπυργο έφθασε στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος το 2009, ενώ την επόμενη χρονιά έφθασε στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος, χάνοντας το εισιτήριο για τους 8 με δραματική ήττα από τον Άρη( 3-4).

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα