Ενα βήμα πριν τον στόχο ο Βύζας Μεγάρων 1-0 τον Αστέρα Μαγούλας

Φάσεις και το γκόλ του αγώνα

ΚΟΥΒΑΣ-ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ
ΚΟΚΑΛΗΣ-ΔΡΥΜΟΥΣΗΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ενα βήμα πριν τον στόχο ο Βύζας Μεγάρων 1-0 τον Αστέρα Μαγούλας

Με δράστη τον Τάσο Φλέγκα που σημείωσε το νικητήριο τέρμα στο 23′ ο Βύζας Μεγάρων επικράτησε για την πρωτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας του σκληροτράχηλου Αστέρας Μαγούλας που φάνηκε σκληρό καρύδι με 1-0 και βρίσκεται πάντα πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα και θέλει ένα βαθμό την Κυριακή στον Ασπρόπυργο να στεφθεί πρωταθλητής στην Δυτική Αττική.
Η ομάδα του Αστέρα ίσως η καλύτερη που πέρασε φέτος από τα Μέγαρα. Οι παίκτες του Κώστα Λινάρδου αγωνίστηκαν με πάθος δύναμη.
Οι παίκτες του Δημήτρη Καλύκα παρά τους σοβαρούς τραυματισμούς και ελλείψεις αυτοί που αγωνίστηκαν τα έδωσαν όλοι για το τρίποντο. Στάθηκαν σαν ίσος προς ίσον απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο και κυριάρχησαν σε όλο το παιχνίδι και στο τέλος διακαιώθηκαν και χειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους τους.
Πρίν την έναρξη του παιχνιδιού τιμήθηκαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Βύζα Σάκης Κουβάς, Νώντας Κόκκαλης, και Ιερόθεος Μαργέτης.

Από τον Βύζα καλή απόδοση είχαν οι Δρυμούσης, Φυσαράκης, Μανωλιάς, Μανώλης, Καραγιάννης, και Ατματζίδης. Από την ομάδα του Αστέρα ξεχώρισαν ο τερματοφύλακας Μικρός και οι Μπέχλης, Τσιανάκας, Λογοθέτης.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ

23′ ΓΚΟΛΛΛΛΛΛ ο Ατματζίδης κτύπησε το φάουλ έξω από την περιοχή στην καρδιά της άμυνας του Αστέρα γυριστή κεφαλιά του Κερδιστάκη έδιωξαν στα τυφλά οι αμυντικοί του Αστέρα η μπάλα έφτασε στον Καραγιάννη που έστρωσε στον Τάσο Φλέγκα που με σούτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μικρού.
29’συνδυασμός Μπάλα-Απαζίδη-Χαλκίδη χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα.
42′ κάθετη πάσα του Μανώλη στον Σαχόλι το σούτ του τελευταίου πάνω από τα δοκάρια.
44΄ο Καραγιάννης έδωσε στον Κωνσταντινίδη ο τελευταίος έπιασε το σούτ και απέκρουσε ο τερματοφ΄λακας Μικρός.
55′ ο Μανωλιάς έβγαλε την κάθετη πάσα στον Ατματζίδη που την έστειλε στα δίχτυα αλλά ο 1ος βοηθός Χ. Πλάκας είχε σηκώσει το σημαιάκι και υπέδειξε οφσάιντ τον πάικτη του Βύζα.
62′ ο Ατματζίδης έδωσε στον Κενδριστάκη το σούτ έφυγε ξυστά άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μικρού.
69′ ωραίος συνδυασμός Κωνσταντινίδη-Ατματζίδη ο τελευταίος έδωσε στον Κενδριστάκη χάνοντας μεγάλη ευκαρία για γκόλ
73′ ο Ατματζίδης έδωσε την ασιστ αριστερά στον Κενδριστάκη το σούτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Αστέρα.
Διαιτήτευσε ο Αριστείδης Βάτσιος. Βοηθοί: Χρήστος Πλάκας, Χρήστος Παύλος.
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(προπονητής Δημήτρης Καλύκας): Πορανίδης, Δρυμούσης, Μανωλιάς, Φλέγκας, Φυσαράκης,Σαχόλι, Κενδριστάκης(90′ Παπαδάκης), Καραγιάννης(84΄Φουρνάρης), Ατματζίδης, Κωνσταντινίδης.
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Στρατιδάκης,Σταμέλος, Λεβεντούρης, Φρυγανάς, Κουφής, Πεκίνι, Χατζημελετιάδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ(προπονητής Κώστας Λινάρδος): Μικρός, Μυρσίνιας, Δούλος, Λογοθέτης, Βουρνάζος, Μπάλλα, Μπέχλης, Απαζίδης(80΄Φυσαράκης), Τσιανάκας, Χαλκίδης(73’Παπακωνσταντίνου), Χιονίδης(56’Τεπετώβ).
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: Κεσοβ, Οικονομόπουλος, Κατσανεβάκης, Χωραβάτης,Αραπάκης, Σταλμπουτζής.

Ρεπορταζ-Φωτό: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα