Έμεινε και ο γκολκίπερ Μολφέσης στο Χαλάνδρι

Έμεινε και ο γκολκίπερ Μολφέσης στο Χαλάνδρι

Στην ΑΕ Χαλανδρίου θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Μάνος Μολφέσης, καθώς το απόγευμα ο έμπειρος τερματοφύλακας των “πρασίνων” συμφώνησε με τους ανθρώπους της ομάδας.

Άλλωστε, αυτό ήταν επιθυμία του εξαιρετικού γκολκίπερ, καθώς όπως τόνισε και σε δηλώσεις του έπειτα από την ανανέωση της συνεργασία του με τον σύλλογο των βορίων προαστίων “έμεινε στην ομάδα της καρδιάς του”.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας, αλλα και τις πρώτες δηλώσεις του έπειτα από την ανανέωση της συνεργασίας του, στο επίσημο σάιτ της ομάδας: «Η ΑΕ Χαλανδρίου συνεχίζοντας «το χτίσιμο» της ομάδος για τη ποδοσφαιρική χρονιά που ακολουθεί , προχώρησε σε ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο goalkeeper Μάνο Μολφέση , κλείνοντας έτσι τη σημαντική θέση του τερματοφύλακα.

Ο Μάνος δήλωσε : «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω γι’ ακόμη μια χρονιά στην ομάδα που έκανα τα πρώτα μου βήματα. Το Χαλάνδρι είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον πρόεδρο κ.Αλέξη Θανασά για την εμπιστοσύνη που έδειξαν και συνεχίζουν να δείχνουν στο πρόσωπο μου. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Σχετικά Άρθρα