Εκδήλωση για τα 90 χρόνια οι Παλαίμαχοι του Βύζαντα Μεγάρων

Οι παλαίμαχοι του Βύζα 3-0 τον Παναθηναικό

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Βύζαντα για την συμπλήρωση 90 χρόνων ιστορίας της ομάδας .

Αρχικά διεξήχθη φιλικός-φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου με την αντίστοιχη ομάδα Παλαιμάχων του Παναθηναϊκού στο Στάδιο Ολυμπιονικών Μεγάρων και εν συνέχεια δεξίωση σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής όπου τιμήθηκαν: ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Βύζαντα Βάγγης Θεμιστοκλής (την παρέλαβε εκ μέρος του λόγω ασθένειας ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βαφειάδης Κωνσταντίνος) από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Βύζαντα Σάκη Κουβά, πρόεδρο Δ.Σ. και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Βύζαντα Μαργέτη Ιερόθεο από την πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΗΡΟΔΩΡΟΣ Ρήγα Ιωάννα, ταμία του Δ.Σ. και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Βύζαντα Κορόγιαννη Ιερόθεο από τον Αντιπρόεδρο του ΝΠΔΔ ΗΡΟΔΩΡΟΣ Σταμούλη Ιωάννη και τον Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ. και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Βύζαντα Γιαννακάρη Κωνσταντίνο από το μέλος του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ ΗΡΟΔΩΡΟΣ κ. Στρατιώτη.
Επίσης τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο Δήμαρχος Μεγάρων Γρηγόριος Σταμούλης στον Βετεράνο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ Τζουνάκο Νικόλαο ο οποίος είχε διατελέσει προπονητής της ομάδα του Βύζαντα.
Για την ιστορία, το σκορ της αναμέτρησης ήταν 3-0 υπέρ των παλαιμάχων του Βύζαντα με σκόρερ τους : Κουστέρη Χαρ., Δασκαλάκη Ν. & Καραμπλάγκα Γ.

Από το βήμα αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε κατά σειρά το ΝΠΔΔ ΗΡΟΔΩΡΟ, την οικογένεια Αθ.Μαρτίνου, τους Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για την τιμή που μας έκαναν να παραβρεθούν στα γενέθλια του Συλλόγου μας, την Ολυμπία Οδό που ήταν χορηγός του παιχνιδιού, τους Παλαίμαχους Ποδοσφαιριστές της δικής μας ομάδας που με χαρά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που τους δόθηκε και τέλος όλους εσάς που συνδράμετε ώστε να βοηθηθεί οικονομικά οικογένεια συντοπίτη μας που το είχε πραγματικά ανάγκη.
Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς, ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας και σε 10 χρόνια να ξανά γιορτάσουμε όλοι μαζί τα 100 χρόνια ιστορίας της ομάδας μας!!!

 

 

Σχετικά Άρθρα