Εγκαίνια με τους βετεράνους του Ολυμπιακού 6/5 στο ανακαινισμένο γήπεδό του ο ΑΟ Χαϊδαρίου-Ετοιμάζεται και το Δημοτικό Στάδιο (ΦΩΤΟ)

Εγκαίνια με τους βετεράνους του Ολυμπιακού 6/5 στο ανακαινισμένο γήπεδό του ο ΑΟ Χαϊδαρίου-Ετοιμάζεται και το Δημοτικό Στάδιο (ΦΩΤΟ)

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Με θρυλικό τρόπο και θρυλική παρουσία θα γίνουν από πλευράς ΑΟ Χαϊδαρίου τα εγκαίνια του ανακαινισμένου γηπέδου της ομάδας.

Για το λόγο αυτό έχει προγραμματιστεί παιχνίδι την Δευτέρα 6 Μαϊου που θα έχει τον χαρακτήρα γιορτής όπου θα παίξουν οι Βετεράνοι του ΑΟ Χαίδαρίου και του Ολυμπιακού με όλα τα δυνατά ονόματα.

Στην σχετική ανάρτηση αναφέρονται τα εξής:

Δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερα τα εγκαίνια του ανακαινισμένου μας γηπέδου «Τάκης Χαραλαμπίδης» αν δεν γινόταν αυτός ο αγώνας.

Οι βετεράνοι του Α.Ο. Χαϊδαρίου την Δευτέρα 6 Μαϊου στις 17.00 φιλοξενούν την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού σε ένα ματς, που θα αποτελέσει γιορτή επ’ ευκαιρία του νέου τάπητα του γηπέδου μας.

Είναι λοιπόν μια πολύ καλή ευκαιρία να θαυμάσουμε τους αστέρες του σύγχρονου παρελθόντος!

Σας περιμένουμε!

Με γρήγορους ρυθμούς προχωράνε οι εργασίες και στο Δημοτικό Στάδιο Δάσους Χαϊδαρίου με τον παλιό χλοοτάπητα να έχει ήδη αφαιρεθεί και πολύ σύντομα να ξεκινάει η τοποθέτηση ενός νέου πλαστικού τάπητα.

Με ταχύτατους ρυθμούς προχωράνε οι εργασίες και στο Δημοτικό Στάδιο Χαϊδαρίου

 

Σχετικά Άρθρα