Έγινε πραγματικότητα: Ο Μιχάλης Σπανός γενικός αρχηγός στην Ελευθερούπολη

Έγινε πραγματικότητα: Ο Μιχάλης Σπανός γενικός αρχηγός στην Ελευθερούπολη

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Η διοίκηση Γιάννη Χούσου στην Ελευθερούπολη έκανε πραγματικότητα την δέσμευσή της και έχρησε γενικό αρχηγό της ομάδας τον Μιχάλη Σπανό μέχρι πρότινος αρχηγό της ομάδας

Ούτε μέρα δεν έμεινε χωρίς ασχολία ο Μιχάλης Σπανός, καθώς ο πρώην αρχηγός της Ελευθερούπολης, που… κρέμασε τα παπούτσια του, σηκώνει τα μανίκια και πιάνει δουλειά στον σύλλογο, αυτήν τη φορά ως Γενικός Αρχηγός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Μιχάλης Σπανός Γενικός Αρχηγός στην Ελευθερούπολη!

Η Α.Ε Ελευθερούπολης με μεγάλη ικανοποίηση ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Σπανό, ο οποίος είναι πλεον ο νέος Γενικός Αρχηγός της Αντρικής ομάδας.

Ο Μιχάλης Σπανός έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε 11 συνολικά ποδοσφαιρικές ομάδες έχοντας στο παλμαρε του 7 πρωταθλήματα και 2 ανόδους , ενώ τις τελευταίες 2 σεζόν αγωνίστηκε με επιτυχία στην ομάδα μας ,της οποίας διετέλεσε αρχηγός .

Ο Μιχάλης πέρα από την αγωνιστική του παρουσία όλα αυτά τα χρόνια στα γήπεδα, αναγνωρίστηκε και από όλους για το ήθος και τον χαρακτήρα του.

Έτσι στο πρόσωπο του η Διοίκηση Χούσου βρίσκει τον ιδανικό άνθρωπο για την διαχείριση των αποδυτηρίων της ομάδας μας, ο οποίος παράλληλα θα είναι και ο συνδετικός κρίκος του Προπονητικού Team με τον Τεχνικό Διευθυντή και κατ’ επέκταση με την Διοίκηση του συλλόγου.

Καλώς Όρισες στην Ελευθερούπολη Μιχάλη.

Αν και για εμάς ουσιαστικα δεν έφυγες ποτέ.

Σου ευχόμαστε μια επιτυχημένη θητεία στον νέο σου ρόλο.»

Σχετικά Άρθρα