Εγινε η τελετή αγιασμού στον ΑΟ Ζωφριάς

Εγινε η τελετή αγιασμού στον ΑΟ Ζωφριάς

Με τις ευλογίες του Αρχιμανδρίτη Ιγνάτιου, πατέρα του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ζωφριάς, με την παρουσία σύσσωμης της διοίκησης της ομάδας,του ΑΟ Ζωφριάς  όπως και του ποδοσφαιρικού τμήματος  έγινε στο γήπεδο Καματερού η τελετή αγιασμού.
Τον λόγο αρχικά πήρε ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Γκούβρας ο οποίος ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά γεμάτη με υγεία, ενώ αναφέρθηκε και στο χρόνιο αίτημα που αφορά την αποκατάσταση της αδικίας με το γήπεδο του Α.Ο.Ζ.
Εκ μέρους της διοίκησης του δήμου Φυλής παρόντες ήταν επίσης ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Πολεοδομίας και πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκος Χατζητρακόσιας, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ παιδικών σταθμών Άνω Λιοσίων, Παναγιώτης Καμαρινόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών, Γιώργος Αβράμης, ενώ παραβρέθηκε και ο πρώην Δήμαρχος Άνω Λιοσίων και κάτοικος Ζωφριάς, Ευάγγελος Χριστοφιλάκης, ο οποίος στη σύντομη τοποθέτησή του ευχήθηκε υγεία κι πολλές επιτυχίες, ενώ τόνισε ότι θα σταθεί αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια της δημοτικής αρχής για την κατασκευή γηπέδου.
Σάρκα και οστά παίρνει ένα όνειρο ετών για τον Αθλητικό Όμιλο Ζωφριάς. Ο Γιώργος Μαυροειδής, πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Φυλής “Η Πάρνηθα” ανακοίνωσε σήμερα, Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021, στην τελετή αγιασμού της ομάδας μας, εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, τη δημοπράττηση του νέου γηπέδου μας!!!
Το 2022 σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν πρόκειται να μπουν οι βάσεις για να αποκτήσει ξανά η Ζωφριά το δικό της “σπίτι” και να συνεχίσει να εξελίσσεται με ακόμη ταχύτερα βήματα… Αναμφίβολα, πρόκειται για την πλέον χαρμόσυνη είδηση που αφορά όχι μόνο τον Αθλητικό Όμιλο, αλλά όλη τη συνοικία της Ζωφριάς και βέβαια τον δήμο Φυλής.

Σχετικά Άρθρα