Έγινε η συνάντηση γνωριμίας παικτών-νέου προπονητή και του επιτελείου του με τη νέα διοίκηση. στην Ηλιούπολη

Έγινε η συνάντηση γνωριμίας παικτών-νέου προπονητή και του επιτελείου του με τη νέα διοίκηση. στην Ηλιούπολη

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Με πρωτοβουλία της νέας διοίκησης του ιστορικού Γ.Σ.Ηλιούπολης, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 23 Ιουλίου στις 20:30 μμ στα γραφεία της ομάδας στην οδό Τυρταίου σε πολύ εγκάρδιο κλίμα, συνάντηση γνωριμίας των παικτών με τον νέο προπονητή της ομάδας κ. Βαγγέλη Γαλάνη και τους συνεργάτες του (Φιλήμων Βασιλαράκης-γυμναστής, Δημήτρης Μαρκολέφας-προπονητής τερματοφυλάκων, Παν. Κανελλόπουλος-φυσιοθεραπευτής, Κ. Κουκιάς-φροντιστής).

Σύσσωμο το νέο Δ.Σ. παραβρέθηκε στη συνάντηση με τον κ.Γιώργο Μπενά να παίρνει τον λόγο ευχαριστώντας την απερχόμενη διοίκηση και τον προπονητή για την συμβολή τους στην συενέχεια της παρουσίας της ομάδας μετά από μια δύσκολη μεταβατική περίοδο.
Από την πλευρά του ο κ.Γαλάνης ευχαρίστησε την διοίκηση της ομάδας για την τιμή να του αναθέσει τις τύχες της, αναφέρθηκε στο σχεδιασμό και τους στόχους της, στην έλευση 7 νέων ποδοσφαιστών και κάλεσε άπαντες να είναι παρόντες στην «έναρξη» της προετοιμασίας την 1η Αυγούστου 2018 στις 4:30 μμ στο γήπεδο Ηλιούπολης.
Παραβρέθηκαν όλοι οι παίκτες της ομάδας, νέοι και παλαιοί. Από την πλευρά της διοίκησης και των γενικών αρχηγών Θέμη Καλύβα και Γ.Ιωσηφέλης…. δόθηκαν οδηγίες για τον τρόπο λειτουργίας και ευχές για καλή χρονιά.
Στο τέλος της συνάντησης ο νέος προπονητής κ. Γαλάνης έδωσε ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην κάμερα της web TV του sortifico.gr (video on time).

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι αποτέλεσε γι’ αυτόν μεγάλη τιμή να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ηλιούπολης.

Πηγή-ΦΩΤΟ sportifico.gr

Σχετικά Άρθρα