Έγινε γνωστό το στέκι της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS

Έγινε γνωστό το στέκι της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Συνεχίζει τα πρωτοποριακά βήματα η πολυεθνική ομάδα βετεράνων ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS υπό τον δραστήριο πρόεδρο Μαρίνο Παπαντωνόπουλο.

Στο IN CAFE ΤΕΡΓΙΑΚΗ επελέγησαν τα πόλο χρώματα της ομάδας ενώ έγινε γνωστό το στέκι των παλαιμάχων, στην Αγ. Λαύρας 16.

Στο μεταξύ η προεδρίνα του συλλόγου βρίσκεται σε τροπική παραλία και κάνει ιγκόγκνιτο διακοπές μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας ενώ στο Παλατάκι Χαϊδαρίου όπου θα είναι καλεσμένη όλη η ομάδα στη νέα τους κατοικία θα γίνουν τα εγκαίνια με μπάρμπεκιου σε βεράντα σαράντα μέτρων. Εκεί θα ανακοινωθούν σε αυτό το παλάτι όνομα και πράγμα πολλά ενδιαφέροντα.

Στην κάτω ΦΩΤΟ η προεδρίνα σε στιγμιότυπο από τις διακοπές της.

Σε γκάλοπ τα στελέχη της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS στο Δ.Σ. ΜΑΡΙΑ ΠΡΙΝΤΖΙΟΥ, ΜΑΡ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΪΤΙΔΟΥ αναδείχθηκαν από τις πιο ωραίες γυναίκες. Επίσης η Κ. ΜΟΥΖΑΚΗ. αναφέρθηκε ότι είναι από τις καλύτερες προεδρίνες με σπουδαίο έργο.

 

Φωτογραφία του Μαρινος Παπαντωνοπουλος.

ΣΕ. ΓΚΑΛΟΠ. ΓΝΟΣΤΟΥ. SAIT. PALAIMAXON ACROPOLIS ΕΧΕΙ. ΤΗΣ,,ΠΙΟ. ΩΡΑΙΕΣ. ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΣΤΟ. Δ.Σ ..ΜΑΡΙΑ ΠΡΙΤΖΙΟΥ. ΜΑΡ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ.. ΚΑΤΕΡΙΝΑ. ΧΑΙΤΙΔΟΥ. ..ΕΠΙΣΗΣ..Η..Κ..ΜΟΥΖΑΚΗ. ΑΝΑΦΕΡΑΝΕ..ΟΤΙ..ΕΙΝΑΙ….ΑΠΟ..ΤΗΣ..ΠΟΛΥ..ΩΡΑΙΕΣ..ΠΡΟΕΔΡΙΝΕΣ..ΜΕ..ΕΡΓΟ..ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ..

Σχετικά Άρθρα