Θρήνος στην Δυτική Αττική. Εφυγε ο  Βασίλης Τζαφέρης

Ο Γνωστός παράγοντας της  Βασίλης Τζαφέρης καθώς είχε διατελέσει πρόεδρος στον Ηρακλή Ελευσίνας και στον Άτταλο Νέας Περάμου έφυγε από την ζωή.Είναι πατέρας του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και προπονητή Νικολάου Τζαφέρη.
Ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος και παράγοντας του ποδοσφαίρου στην Δυτική Αττική.

Συλλυπητήρια…

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΛΑΜΠΕΡΗΣ Α.Σ. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 2001 εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλληπητήρια του, προς την οικογένεια και τους οικείους, του κυρίου ΤΖΑΦΕΡΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.
Καλό ταξίδι αγαπητέ μας κύριε Βασίλη.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει.
Καλό Παράδεισο να έχεις.

ΠΑΟ Ηρακλής Ελευσίνας 1928

Το Δ.Σ. του Π.Α.Ο. Ηρακλή Ελευσίνας,εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια, στην οικογένεια του επί πολλά χρόνια παράγοντα και Προέδρου της ομάδας μας κ. Βασίλη Τζαφερη. Ο κ. Τζαφέρης θα μείνει στην ιστορία του συλλόγου, για την μακροχρόνια και σημαντική προσφορά του στην ομάδα μας! Τα θερμά μας συλλυπητήρια και στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή μας κ. Θανάση Παπαζωη.

Α.Ο Αίας Παραλίας Ασπροπύργου: Συλλυπητήρια…

Ο Βασίλης Τζαφέρης έφυγε από την ζωή. Γνωστός παράγοντας της Δυτικής Αττικής καθώς είχε διατελέσει πρόεδρος στον Ηρακλή Ελευσίνας και στον Άτταλο Νέας Περάμου.Η διοίκηση του Αίαντα Παραλίας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ.Βασίλη και στον πρώην ποδοσφαιριστή της Νίκο Τζαφέρη για την απώλεια του πατέρα του!Ας είναι ελαφρύ το χώμα κ.Βασίλη!

Αστέρας Μαγούλας –

Το ποδόσφαιρο της Δυτικής Αττικής έγινε φτωχότερο. Η απώλεια του πρώην προέδρου του Ηρακλή Ελευσίνας και του Αττάλου Νέας Περάμου Βασίλη Τζαφέρη μας λυπεί πολύ. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια & στους οικείους του.

ΑΟ ΜΙΜΑΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ Συλλυπητήρια 🙏🙏

Φτωχότερο το ποδόσφαιρο της Δυτικής Αττικής μέτα το χαμό του ΒΑΣΙΛΗ ΤΖΑΦΕΡΗ.Γνωστός για χρόνια στα ποδοσφαιρικά δρώμενα είχε διατελέσει πρόεδρος στον Ηρακλή Ελευσίνας και στον Άτταλο Νέας Περάμου.Η οικογένεια της ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ.Βασίλη και ιδιαίτερα στον πρώην ποδοσφαιριστή της Νίκο Τζαφέρη για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα !ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ κ.ΒΑΣΙΛΗ !

Πανελευσινιακός Α.Ο.

Ο ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο. με θλίψη αποχαιρετά ένα επιφανές μέλος του ποδοσφαίρου της Δυτικής Αττικής τον Βασίλη Τζαφέρη. Ο Βασίλης Τζαφέρης διετέλεσε για χρόνια πρόεδρος του Ηρακλή Ελευσίνας συμβάλλοντας τα μέγιστα στην διαρκή ιστορική πορεία του.Επίσης διετέλεσε και πρόεδρος στον Άτταλο Νέας Περάμου. Σαν ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με την ομάδα του Πανελευσινιακού Α.Ο. . Οι παλαίμαχοι ο πρόεδρος και το δ.σ. του ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ

  • Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΑΓΣ ΒΥΖΑΣ εκφράζουν ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος ΒΑΣΙΛΗ ΤΖΑΦΕΡΗ. Ενός ανθρώπου με ήθος και αξίες, ενός παράγοντα που υπηρέτησε με σθένος το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αφήνοντας παρακαταθήκη σπουδαίο έργο στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Δυτικής Αττικής.
  • Αιωνία η Μνήμη του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
  • Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΑΓΣ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ

Σχετικά Άρθρα