Εφυγε ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΖΩΗΣ γητευτής της μπάλας…

Ο ΠΑΠΑΖΩΗΣ ΜΕ ΚΟΥΒΙΔΗ-ΒΑΦΕΙΑΔΗ-ΑΔΑΜ

Εφυγε ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΖΩΗΣ γητευτής της μπάλας…


Το ποδόσφαιρο και η Δυτική Αττική αλλά και στην περιφέρεια θρηνεί τον Θάνατο του ποδοσφαιριστή Θανάση Παπαζώη που έφυγε από την ζωή.
Απο την ”ηρωική” Δαφνούλα στα μεγάλα σαλόνια με τον Εθνικό Πειραιά αλλά και λαμπρή πορεία με Ρουφ, Χανιά,  Πανελευσινιακό, Ηρακλή Ελευσίνας, κ.α.

Ο δαντελένιος Θανάσης άφησε το στίγμα του στα Ελληνικά γήπεδα. Δημοφιλής στον χώρο των βετεράνων και μεγάλη ψυχή.Ας είναι ελαφρύ το χώμα. Καλό παράδεισο.

Συλλυπητήρια…

Το ΔΣ και όλοι οι παλαίμαχοι του Ηρακλή Ελευσίνας εκφράζουν τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του φίλου και συμπαίκτη ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΖΩΗ που έφυγε από την ζωή. Καλο ταξίδι και καλό παράδεισο να έχεις φίλε Θανάση.

Οι παλαίμαχοι, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΖΩΗ , παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Συλλόγου μας, που έφυγε από την ζωή.Καλό ταξίδι αγαπητέ φίλε Θανάση…Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει…

Το ΔΣ και τα μέλη του Συνδέσμου του ΑΓΣ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια για τον ξαφνικό θάνατο του βετεράνου ποδοσφαιρηστή Θανάση Παπαζώη!!

Σχετικά Άρθρα