Έδωσαν τα ρέστα τους μεταγραφικά οι Τράχωνες παίρνοντας Γ. Μανωλιάδη, Σπ. Δημογιάννη, Στ. Βουρλούμη

Έδωσαν τα ρέστα τους μεταγραφικά οι Τράχωνες παίρνοντας Γ. Μανωλιάδη, Σπ. Δημογιάννη, Στ. Βουρλούμη

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Σιγά μην άφηναν χαμένη την ευκαιρία οι Τράχωνες, που έσπευσαν αμέσως και πήραν έτοιμους και έτοιμους παίκτες που έφυγαν από τα Σούρμενα.

Ο Πρόεδρος των Τραχώνων, Χρήστος Τσιουρής, δεν έχασε χρόνο και κατάφερε να ενσωματώσει στο δυναμικό των Τραχώνων, τους ακριβοθώρητους και εμπειρότατους ποδοσφαιριστές, Μανωλιάδη Γιώργο (χαφ), Δημογιάννη Σπύρο (επιθετικός) και Βουρλούμη Σταύρο (αμυντικός), που με την προσθήκη τους θα δώσουν στην ομάδα την δυναμική που χρειάζεται για ένα νέο ξεκίνημα.

Καλώς ήρθατε στην οικογένεια των Τραχώνων Γιώργο, Σπύρο, Σταύρο αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.

Τίναξαν την μπάνκα οι Τράχωνες!!!

Με αστραπιαίες κινήσεις ο πρόεδρος των Τράχωνων Χρήστος Τσιουρής κατάφερε να φέρει στην ομάδα του Αλιμου τους περιζήτητους , μετά την απότομη φυγή τους από τα Σουρμενα , Μανωλιάδη και Δημογιάννη Σπύρο !
Το τελευταίο διήμερο και μετά την ανακοίνωση πως έμειναν ελεύθεροι πλήθος ομάδων όλου του λεκανοπεδίου έσπευσαν να κλείσουν τον έναν από τους δυο ή σε πολλές περιπτώσεις και τους δυο άσσους.
Μαζί τους θα αγωνίζεται από εδώ κ στο εξής και ο έμπειρος αριστερός μπακ Σταύρος Βουρλούμης ο οποίος επιστρέφει κ αυτός στην ομάδα του Αλίμου με την οποία μαζί με τον Μανωλιάδη είχαν κατακτήσει πριν 5 χρόνια και μάλιστα αήττητοι το πρωτάθλημα της Γ εθνικής!
Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για τους Τράχωνες που μπορούν πια να βλέπουν το μέλλον της ομάδας με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Σχετικά Άρθρα