Δυνατό τέστ ο Μανδραικός το Σάββατο 15/9 στο Αιγάλεω

Για την ενίσχυση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας του Αιγάλεω, Ουάνγκα

 

Eνα ακόμα σημαντικό φιλικό παιχνίδι θα δώσει η ομάδα του Μανδραικού αυτό το Σάββατο 15/9 στις 18.00 με αντίπαλο το Αιγάλεω στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης»

Η ομάδα του Βασίλη Σπάθα θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις της απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο  με τον προπονητή μας να μην αντιμετωπίζει προβλήματα όσον αφορά το κομμάτι της αποστολής καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του.

Οσον αφορά στο φιλικό ,όπως ανακοίνωσε το Αιγάλεω θα υπάρχει προαιρετικό εισιτήριο  για την ενίσχυση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας του Αιγάλεω, Ουάνγκα.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται σε αμείωτους ρυθμούς, το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι πάρα πολύ καλό και σταθερά  μπαίνουμε στη διαδικασία  της τελικής φάσης της προετοιμασίας εν όψει της έναρξης του Πρωταθλήματος που θα μας βρει αντιμέτωπους με τον ΑΟ Κατασταρίου  εντός έδρας στις Σεπτεμβρίου.

Να αναφέρουμε ότι στις πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος η ομάδα μας θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο των «Ερυθρών» , λόγω εργασιών που γίνονται στο «Φράγκειο».

Σχετικά Άρθρα