Δημήτρης Βουτσινάς: Εύχομαι η συνέχεια να είναι ανάλογη του πρώτου γύρου!

Δημήτρης Βουτσινάς: Εύχομαι η συνέχεια να είναι ανάλογη του πρώτου γύρου! 

Από το ΔΣ της ΑΕ ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Η οικογένεια της ΑΕ Μαύρος Αετός Ολυμπιάδς είναι πολύ υπερήφανη για την πορεία του πρώτου γύρου. Η ομάδα έκλεισε το 2021 στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα σε μια χρονιά που ξεκίνησε με πολλές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα του ποδοσφαιρικόυ τμήματος.  Αποτέλεσμα αυτού να χρειαστεί ανάλογος χρόνος για να δημιουργηθεί ομοιογένεια των παικτών για να βγάλει το πρόσωπο που επιθυμούσαμε βάσει  του αγωνιστικού πλάνου της ομάδος.

Η συνεργασία με τον  προπονητή κ. Βουτσινά, τον υπεύθυνο φυσικής κατάστασης κ. Ιωακείμ και προπονητή τ/Φ κ. Μπέλια είναι άψογη με αποτέλεσμα αυτό να φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο.

 

Επιπλέον το topiko24.gr επικοινώνησε και με τον προπονητή του συλλόγου Δημήτρη Βουτσινά από τον οποίο πήραμε την παρακάτω δήλωση:

Μ έχοντας λόγο να αποδείξω τον τρόπο δουλειάς μου μετά από τόσα χρονια που βρίσκομαι στο χώρο θα ήθελα να επισημάνω ότι: Όταν σε μια Ομάδα βρίσκεις ΥΓΙΕΙΣ συνθήκες, ΤΑΥΤΗΣΗ απόψεων και ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ στις επιλογές σου τότε μπορείς να δουλέψεις απρόσκοπτα. ΕΎΧΟΜΑΙ η συνέχεια να είναι ανάλογη του πρώτου γύρου με σκοπό η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία, δημιουργία σε όλο τον κόσμο.

Σχετικά Άρθρα