Διαρκείας και ανανεώσεις στον Ιωνικό Νικαίας

Διαρκείας και ανανεώσεις στον Ιωνικό Νικαίας

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας του Ιωνικού για την σεζόν 2018-2019. Επίσης ανακοινώθηκαν και ανανεώσεις δύο ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις: “Σε κυκλοφορία τίθενται τα εισιτήρια διαρκείας του Ιωνικού για την σεζόν 2018-2019. Ο σύλλογος λαμβάνοντας υπόψη την περιρρέουσα επικρατούσα κατάσταση, διαθέτει τα νέα εισιτήρια διαρκείας του σε ένα ευρύ φάσμα τιμών.

Οι κάρτες διαρκείας θα βρίσκονται στην διάθεση του κοινού αρχής γενομένης από την Τρίτη (07/08) στην πρώτη-ανοιχτή προπόνηση της ομάδας. Οι φίλαθλοι του Ιωνικού θα μπορούν να τις προμηθευτούν, μάλιστα, από την θύρα 5 του γηπέδου της Νεάπολης.

Ακολούθως, ο κόσμος μπορεί να αγοράσει το εισιτήριο διαρκείας του από 21 Αυγούστου και έπειτα καθημερινά στις θύρες 7 και 8 του γηπέδου της Νεάπολης, στα γραφεία των ακαδημιών, από 18.30-21.00.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας 2018-2019:

20 ευρώ: Θύρα 3

30 ευρώ (ακαδημαϊκό-οικογενειακό): Θύρες 1-2 (αφορά τους γονείς που έχουν εγγεγραμμένα τα παιδιά τους στην ακαδημία του Ιωνικού)

40 ευρώ: Θύρες 1-2

100 ευρώ: Θύρα 5 (vip)

diarkeias-4

diarkeias-2

diarkeias-1

diarkeias-3

diarkeias-4

Την τεράστια πίστη και αφοσίωσή του στον Ιωνικό δείχνει για πολλοστή φορά ο επί σειρά ετών αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Παντελίδης. Ο ταλαντούχος αμυντικός θα συνεχίσει να φορά τα κυανόλευκα μιας και συμφώνησε με τον σύλλογο σε όλα για την ανανέωση της συνεργασίας του. Ο εκ των στυλοβατών της άμυνας του συλλόγου για έναν ακόμη χρόνο σφραγίζει την παραμονή του στον Ιωνικό αποδεικνύοντας την αδιάλειπτη σχέση του τόσο με την ομάδα όσο και με τον φίλαθλο κόσμο. Αρκετά καθοριστική υπήρξε, φυσικά, και η περσινή παρουσία του αρχηγού, ο οποίος ήταν και από τους mvp της σεζόν που παρήλθε τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και εκτός βάζοντας «πλάτη» όποτε το χρειάστηκε ο σύλλογος. Ιωνικός και Παντελίδης, λοιπόν, συνεχίζουν μαζί με βλέψεις, όνειρα και φιλοδοξίες για μια γεμάτη και επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά.

Μετά την επισφράγιση της παραμονής του Δημήτρη Παντελίδη ο Ιωνικός ανακοινώνει πως ήρθε σε συμφωνία με τον Κυριάκο Δημακάκο για την ανανέωση της συνεργασίας του. Για τα καλά έχουν ξεκινήσει οι «ζυμώσεις» στο ρόστερ του συλλόγου με τους ιθύνοντες του να θέτουν ως προτεραιότητα τη βάση της ομάδας, γεγονός που πραγματοποιείται. Μετά την ανακοίνωση της τριάδας των τερματοφυλάκων, αρχίζει και το «χτίσιμο» της άμυνας. Πρώτος ήταν ο αρχηγός, Δημήτρης Παντελίδης, και τώρα ο Κυριάκος Δημακάκος που θα συνεχίσει να φορά τα κυανόλευκα. Ο 24χρονος αριστερός οπισθοφύλακας υπερασπίστηκε και την περσινή σεζόν την άμυνα του συλλόγου, ενώ είχε πέρασμα από τον Ιωνικό και παλαιότερα. Τα δείγματα που έχει αφήσει αυτό το διάστημα είναι εξαιρετικά”.

Σχετικά Άρθρα