Δεν θα υπάρξουν αλλαγές στο νέο πρωτάθλημα της ΓΈθνικής

Δεν θα υπάρξουν αλλαγές στο νέο πρωτάθλημα της ΓΈθνικής

Και τη νέα χρονιά 2018-19 η Γ’ Εθνική θα διεξαχθεί σε οκτώ ομίλους και ακολούθως, όπως και φέτος, θα γίνουν μπαράζ μεταξύ των πρωταθλητών για την άνοδο στη Football League. Μοναδική περίπτωση να γίνει το Πρωτάθλημα σε λιγότερους από οκτώ ομίλους είναι υπάρξει μεγάλος αριθμός ομάδων που δεν θα δηλώσουν συμμετοχή.
Η σέντρα του Πρωταθλήματος, ορίστηκε για τις 23 Σεπτεμβρίου.
H ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής θα είναι η 7η Αυγούστου. Σε περίπτωση που κάποια από τις πρωταθλήτριες των κατά τόπους ΕΠΣ δεν δηλώσουν συμμετοχή, ο ΚΑΠ προβλέπει αντικατάσταση από τη δεύτερη ή ακόμη και την τρίτη ομάδα του αντίστοιχου τοπικού Πρωταθλήματος.
Μετά την παρέλευση της 7ης Αυγούστου, οι δευτεραθλήτριες θα έχουν προθεσμία έως τις 13 Αυγούστου και ακολούθως οι τριταθλήτριες ως τις 17 του μηνός. Σε κάθε περίπτωση, δηλαδή, στις 17 Αυγούστου θα είναι γνωστές οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στο νέο Πρωτάθλημα.
Υ.Γ Στην ΕΠΟ εξετάζουν το ενδεχόμενο συμμετοχής δύο παικτών κάτω των 21 ετών στη 18άδα.

ΕΠΙΣΗΣ οι προπονητές στην Γ’ Εθνικη θα χρειάζεται να έχουν πτυχίο UEFA A’ και οι βοηθοί τους Β΄ υποχρεωτικά θα βγεί ο καινούργιος κανονισμός προπονητών ποδοσφαίρου σύντομα προς ενημέρωση των συναδέλφων και των διοικήσεων των ομάδων.

Σχετικά Άρθρα