Δεν θα πληρώσουν παράβολο στην ΕΠΣΑΝΑ όσες ομάδες επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές

Δεν θα πληρώσουν παράβολο στην ΕΠΣΑΝΑ όσες ομάδες επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Σε μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία προχώρησε η διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ, στην συνεδρίαση της 1/8, καθώς οι ομάδες Τριγλία Ραφήνας, Θησέας Ν.Μάκρης, Μάχη Μαραθώνα, Εθνικός Ν.Μάκρης, Αετός Πικερμίου, Αμφιάραος Καλάμου, Ραμνούς Γραμματικού, δεν θα πληρώσουν το παράβολο για το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν, μιας και που οι πόλεις τους επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές της 23/7. Επίσης έστειλε και αίτημα στην ΕΠΟ για την Θύελλα Ραφήνας.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΠΣΑΝΑ: “Κατά τη χθεσινή 01/08 συνεδρίαση ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. δείχνοντας την ΑΜΕΣΗ και ΑΜΕΡΙΣΤΗ συμπαράσταση τους, αποφάσισαν ως ΠΡΩΤΟ ΜΕΤΡΟ στήριξης των σωματείων των Δήμων Ραφήνας – Πικερμίου, Μαραθώνα –Ν.Μάκρης και Ωρωπού (Τριγλία Ραφήνας, Θησέας Ν.Μάκρης, Μάχη Μαραθώνα, Εθνικός Ν.Μάκρης, Αετός Πικερμίου, Αμφιάραος Καλάμου, Ραμνούς Γραμματικού) που οι περιοχές τους επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές να τα απαλλάξουν από την καταβολή παραβόλου συμμετοχής για το πρωτάθλημα της περιόδου 2018-2019. Για το σωματείο Θύελλα Ραφήνας που αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική στάλθηκε ανάλογο αίτημα στην Ε.Π.Ο. η οποία θεωρούμε ότι θα δείξει ανάλογη ευαισθησία”.

Σε δύσκολες εποχές για το ποδόσφαιρο, η διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ απέδειξε για ακόμα μία φορά πως πάνω απ’ όλα είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!

Σχετικά Άρθρα