Δέχτηκε επίθεση από άγνωστους ο διαιτητής Αλέξανδρος Τσαμούρης της ΕΠΣ Πειραιά

Σοκ στο χώρο της διαιτησίας

Επίθεση δέχθηκε ο διαιτητής της σούπερ λιγκ Αλέξανδρος Τσαμούρης, το βράδυ του Σαββάτου, έξω από τον σπίτι του στον Πειραιά. Άγνωστοι τού έστησαν ενέδρα το βράδυ του Σαββάτου έξω από το σπίτι του στον Πειραιά.
Ήταν η ώρα που ο Τσαμούρης επέστρεφε από διαιτησία του σε αγώνα της ΕΠΣ Πειραιά (ΑΟ Κορυδαλλός-Αμφιάλη). Μόλις πάρκαρε το αυτοκίνητό του και πήγε να πάρει την τσάντα του, ταυτόχρονα τον πλησίασε και μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού. Οι δυο επιβαίνοντες φορούσαν κράνη και κατέβηκε ο ένας, ο οποίος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του.
Ο Τσαμούρης άρχισε να τρέχει και να φωνάζει, όμως ο δράστης τον πρόλαβε και του κατάφερε χτυπήματα στο κεφάλι αλλά και στα χέρια, τα οποία χρησιμοποίησε για να προστατευθεί.
Ο ρέφερι της ΕΠΣ Πειραιά κατάγγειλε το περιστατικό στην ΚΕΔ, ενώ να σημειωθεί ότι σήμερα είναι τέταρτος του Γκορτσίλα (Μακεδονίας) στον αγώνα Λεβαδειακός-ΑΕΚ. Παράλληλα ο Τσαμούρης έδωσε και κατάθεση στην αστυνομία.
Το περιστατικό μεγάλωσε την ανησυχία στο χώρο των διαιτητών. Είναι το δεύτερο που σημειώνεται την παρούσα αγωνιστική περίοδο, μετά τον ξυλοδαρμό του Τζήλου (Λάρισας) στις 19 Δεκεμβρίου 2018.

Σχετικά Άρθρα