Χρήστος Παππούς για γήπεδο 7×7 στο Ζεφύρι: «Ότι υποσχεθήκαμε το κάνουμε»

Χρήστος Παππούς :«Ότι υποσχεθήκαμε το κάνουμε»

Ξεκίνησε και προχωρά με γοργούς ρυθμούς η ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου 7×7 στο Ζεφύρι, σύμφωνα με τη σχετική δέσμευση του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, για τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων της περιοχής.
«Ότι υποσχεθήκαμε το κάνουμε» δήλωσε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.«Μέσα στο 2018 θα είναι έτοιμος ο χλοοτάπητας νέας γενιάς στο γήπεδο 7×7 στο Ζεφύρι και η αναβάθμιση της υποδομής του γηπέδου».
Το γήπεδο είχε υποστεί σημαντικές φθορές και η ανακατασκευή του ήταν αίτημα όλων των αθλητικών σωματείων της περιοχής.
«Ήδη έχει τοποθετηθεί ο νέος χλοοτάπητας και τις επόμενες ημέρες θα αντικατασταθούν τα τέρματα οι πάγκοι των αθλητών, των προπονητών και των παραγόντων της ομάδας» σημειώνει ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών Θανάσης Σχίζας.
«Είμαστε πάντα δίπλα στα αθλητικά σωματεία της περιοχής και επιδιώκουμε οι αθλητές μας να έχουν όλα όσα χρειάζονται ώστε να ασχολούνται με ασφάλεια με το άθλημα που αγαπούν» υπογραμμίζει ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού «Η ΠΑΡΝΗΘΑ» Γιώργος Μαυροειδής.
Στο γήπεδο τοποθετείται νέο πλευρικό δίχτυ, γίνεται διάνοιξη νέας εισόδου και εγκαθίστανται προστατευτικά πλευρικά στρώματα ασφαλείας -αφρώδη-, συνολικού μήκους 230 μέτρων και μεταβλητού ύψους.

Πηγή: ΦΥΛΑΡΧΟΣ Διαδικτυακή εφημερίδα Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου, Φυλής http://fylarhos.blogspot.gr

Σχετικά Άρθρα