Χρήστος Παπακωνσταντίνου: Είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι

Δήλωση
Χρήστου Α. Παπακωνσταντίνου,
προέδρου ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΥ ΑΟ


Πέρασαν 2 χρόνια από τότε που αποφασίσαμε εκείνη τη χρονιά να μην κατέβει η ιστορική ομάδα του Μανδραϊκού στο πρωτάθλημα. Η ομάδα υποβιβάστηκε. Πολλοί ανησύχησαν, αρκετοί στενοχωρήθηκαν, ελάχιστοι πανηγύρισαν…

Δώσαμε μια υπόσχεση τότε. Το μειονέκτημα να το μετατρέψουμε σε πλεονέκτημα και να επενδύσουμε στα παιδιά μας. Πράγματι την επόμενη χρονιά φτιάξαμε ομάδα με το 75% των παικτών κάτω από 20 χρονών και από την Μάνδρα. Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο κατά κοινή ομολογία και φτιάξαμε έναν σύλλογο με υγεία, χωρίς χρέη, με σχέδιο και οργάνωση, μακριά από την αναξιοπιστία που ταλαιπωρεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Μπαίνουμε στο 3ο έτος από τον τριετή σχεδιασμό μας. Βήμα βήμα πετύχαμε στους στόχους μας, παρά τις όποιες αντιξοότητες. Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε πιο δυνατοί αυτή τη χρονιά. Η ομάδα ενισχυμένη με εμπειρία και υλικοτεχνική υποδομή είναι έτοιμη για το άλμα. Είμαστε όλοι έτοιμοι και αποφασισμένοι. Ο μεγάλος και ιστορικός σύλλογος του Μανδραϊκού έχει πλούσιο παρελθόν και υποσχόμαστε, αγωνιζόμαστε να έχει ακόμη πιο μακρύ και πετυχημένο δρόμο στο μέλλον.

Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές για τη σπουδαία δουλειά που κάνουν. Ευχαριστώ όλους αυτούς που βοήθησαν και στάθηκαν στα δύσκολα κοντά μας. Ευχαριστώ το νέο χορηγό μας, την εταιρεία MMBS, και την κα Μαρία Μπούκα για την απλόχερη υποστήριξή τους. Έχουμε πολύ όμορφες μέρες, μήνες και χρόνια μπροστά μας για να περπατήσουμε, με δημιουργία και επιτυχίες.

Καλώ τους φιλάθλους να είναι δίπλα μας. Κάθε Κυριακή θα είναι μαζί τους μια ποδοσφαιρική γιορτή και στο τέλος της σεζόν ελπίζουμε να είναι πάλι μαζί μας σε μια ανεπανάληπτη φιέστα.

Εύχομαι σε όλους τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές υγεία, επιτυχίες και σεβασμό από όλους στον ανεκτίμητο αγώνα τους και στις προσωπικές θυσίες τους.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Σχετικά Άρθρα