Χαμός στον Άγιαξ Ταύρου-Αποχώρησε από την ομάδα ο Αντώνης Τσάτσος όπως δήλωσε μετά από επεισοδιακό συμβούλιο

Χαμός στον Άγιαξ Ταύρου-Αποχώρησε από την ομάδα ο Αντώνης Τσάτσος όπως δήλωσε μετά από επεισοδιακό συμβούλιο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Το έλα να δεις έγινε στον Άγιαξ Ταύρου το τελευταίο 48ωρο που είχε σαν κατάληξη σήμερα το βράδυ την αποχώρηση από την ομάδα του προέδρου Αντώνη Τσάτσου.

Όλα ξεκίνησαν μετά την λήξη του Κυριακάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό Λιοσίων όπου ο Αντώνης Τσάτσος ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό Σήφη Βενάκη και την έναρξη της συνεργασίας με τον τεχνικό Δημήτρη Καλιακούδη. Τότε του ειπώθηκε από παράγοντες της ομάδας ότι γι’ αυτό θα αποφασίσει στην συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο. Το διοικητικό συμβούλιο έγινε απόψε το βράδυ μέσα σε κλίμα μεγάλης έντασης και από κάποιους ειπώθηκε στον Αντώνη Τσάτσο ότι αποφασίστηκε όπως αυτός φύγει από την ομάδα. Στην συνέχεια υπήρξε μεγάλος εκνευρισμός και κάποιοι ζήτησαν από τον Αντώνη Τσάτσο να μην φύγει από την ομάδα και αντίθετοι με την όποια συγκεκριμένη απόφαση.

Η απόφαση ωστόσο του Αντώνη Τσάτσου να αποχωρήσει από την ομάδα είναι οριστική. Ο ίδιος σε δηλώσεις του τόνισε: «Επειδή δεν ανέχομαι κάποιες καταστάσεις και επειδή συνέβησαν απαράδεκτα πράγματα είναι οριστική η απόφασή μου να αποχωρήσω. Όλοι στον Ταύρο και στον Άγιαξ Ταύρου γνωρίζουν στην ομάδα αλλά και ο κόσμος της την προσφορά μου και το έργο μου και πόσο καταξιώθηκε η ομάδα με την παρουσία μου. Κατά την αποχώρησή μου από την ομάδα θα είμαι απόλυτα συνεπής οικονομικά στους παίκτες μου. Από κει και ύστερα ο καθένας ας πάρει την απόφασή του. Εγώ όλο αυτό το διάστημα δούλεψα για το καλό και μόνο του Άγιαξ Ταύρου. Από δω και στο εξής ας αναλάβουν άλλοι τις ευθύνες τους».

Σχετικά Άρθρα