Ατρόμητος Ελευσίνας: Στις 24/8 η προετοιμασία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 24/8/2022 και ώρα 21:00 στο γήπεδο Γ. Ρουμελιωτης Θα ξεκινήσει την προετοιμασία της η ομάδα του Ατρομήτου Ελευσίνας. Ο σύλλογος του Θριασίου έχει πραγματοποιήσει επτά μεταγραφές, κάποιες εκ των οποίων σε καίριες θέσεις που είχε εντοπιστεί πρόβλημα κατά την περσινή χρονιά, ενώ η Διοίκηση της ομάδας είναι σε επαφή και συζητήσεις με άλλους τέσσερις μεταγραφικούς στόχους.

Προπονητής για την φετινή χρονιά είναι ο Γιώργος Αγγέλαινας με γυμναστή φυσικής κατάστασης τον Γιώργο Αποστολίδη και προπονητή τερματοφυλακων τον Γιάννη Φωτιάδη.

Παράλληλα στην έναρξη της προετοιμασίας θα ενσωματωθούν και παιδιά της Ακαδημίας που ήδη πέρσι είχαν πάρει συμμετοχή με την ανδρική ομάδα γιατί εμείς έχουμε αποδείξει ότι εμπιστευομαστε τα νέα παιδιά, πόσο μάλλον τα νεαρά ταλέντα της Ακαδημίας μας.Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι ο προγραμματισμός μας προχωράει βάση σχεδίου, χωρίς να ξεχνάμε τις αρχές που ιδρύθηκε ο σύλλογος και βάζουμε τις βάσεις για μια επιτυχημένη χρονιά.

Η φετινή χρονιά για την ομάδα του Ατρομήτου θα είναι πολύ σημαντική και ορόσημο για τα επόμενα χρόνια, που με την προσθήκη κάποιων έμπειρων παραγόντων που αναμένεται να αγκαλιάσουν την προσπάθεια που έχει καταβάλει η Διοίκηση εδώ και τρία χρόνια, θα δυναμώσουν τον σύλλογο και θα τον κάνουν πρωταγωνιστή τα επόμενα δύο με τρία χρόνια.

Η διοίκηση Εύχεται σε όλους τους ποδοσφαιριστές, παράγοντες, σωματεία, διαιτητές, αξιωματούχους και γενικά όλους όσους ασχολούνται με αυτό πού αγαπάμε, ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ , καλή χρονιά και υγεία.

Σχετικά Άρθρα