Αργύρης Οικονόμου: Καλοτάξιδο Βαγγέλη ”Τα στάχυα της Ψυχής”

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα X-Bowling ART CENTER χαριλάου 14 στην Ελευσίνα η παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Βαγγέλη Κουκούλογλου για τα 91 χρόνια ιστορίας του Πανελευσινιακού ΑΟ..

Ο Δήμαρχος Αργύρης Οικονόμου τόνισε:

“Τα στάχυα της Ψυχής” του Βαγγέλη Κουκούλογλου, φέρουν τον πιο αντιπροσωπευτικό τίτλο για όλους εμάς που έχουμε αγαπήσει τον Πανελευσινιακό.
Μια ομάδα με βαριά ιστορία, με μεγάλη πορεία που μας έχει χαρίσει στιγμές απόλυτης χαράς και συγκίνησης.
Η ομάδα βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και θα πρέπει να αναλογιστούμε αν όλα όσα έχει καταφέρει ο Πανελευσινιακός αρκούν για να ατενίσει το μέλλον με αισιοδοξία.
Ως Δήμαρχος αλλά και ως άνθρωπος του αθλητισμού, ονειρεύομαι έναν Πανελευσινιακό όχι μόνο με αθλητική δράση, αλλά και κοινωνική.
Έναν Πανελευσινιακό με υποδομές, ισόρροπη ανάπτυξη των τμημάτων του, που θα ενθαρρύνει τους νέους για τη συμμετοχή τους στις Ακαδημίες!
Έναν Πανελευσινιακό αντάξιο των ανθρώπων που τίμησαν τη φανέλα και πολλοί από αυτούς μας βλέπουν από ψηλά!
Εύχομαι στον Βαγγέλη, καλοτάξιδο το βιβλίο του και να είναι η αφορμή να βάλουμε ξανά στην καρδιά μας τον Πανελευσινιακό.
…Και στα 100 χρόνια της ομάδας να γιορτάσουμε γεροί, δυνατοί και ανανεωμένοι!
Στην Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ελευσίνας και στην Αντιπρόεδρο Σοφία Αδάμ για το μεράκι και τη δουλειά που οδήγησαν σε αυτήν την άψογη διοργάνωση.

Στην παρουσίαση, παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου, ο Βουλευτής Δ. Αττικής και Γραμματέας της Βουλής Βαγγέλης Λιάκος, ο Βουλευτής Δ. Αττικής Γιώργος Τσίπρας, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ελευσίνας, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευτέρης Κοσμόπουλος, εκπρόσωποι της 2023 Ελευσίς – Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, ενώ με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση και ο διαχρονικός φίλος της πόλης κ. Αθανάσιος Μαρτίνος.Ακόμα ο Πρόεδρος του Πανελευσινιακού Κώστας Αθανασίου, οι πρώην Πρόεδροι και μεγάλες αθλητικές και διοικητικές μορφές της ομάδας Αντώνης Δασκαλάκης & Σπύρος Τσούτσουρας, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ Κλέαρχος Τζαφέρης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής των 91 χρόνων του Πανελευσινιακού Παναγιώτης Λινάρδος, οι αθλητικοί δημοσιογράφοι κ.Βασίλης Σκουντής και ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ κ.Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.
Από τον αθλητικό χώρο βρέθηκαν στην εκδήλωση εκπρόσωποι όλων των τμημάτων του Πανελευσινιακού, νέοι και παλαίμαχοι αθλητές και προπονητές.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ…

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανελευσινιακού Α.Ο. ευχαριστούν την Κ.Ε.Δ.Ε. και ιδιαιτέρως την Σοφία Αδάμ για την άψογη διοργάνωση της μεγάλης αποψινής εκδήλωσης της παρουσίασης του βιβλίου για τα 90 χρόνια του Συλλόγου.

Σχετικά Άρθρα