Αρεσε ο Βύζας. Με τον Αλέξανδρο Σαχόλι 1-0 τον Πανελευσινιακό

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΜΑΡΗΣ-ΒΑΤΣΙΟΣ-ΦΥΣΑΡΑΚΗΣ

ΓΙΑΝΝΑΚΑΡΗΣ-ΜΠΟΤΙΖΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΥΚΑΣ

Σαφώς βελτιωμένος ο Βύζας Μεγάρων και ύστερα από ένα πολύ καλό παιχνίδι και καλή εμφάνιση επικράτησε σε φιλικό προετοιμασίας του Πανελευσινιακού με 1-0.
Οι παίκτες του Δημήτρη Καλύκα κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και έχασαν ευκαιρίες για γκόλ.
Αντίθετα οι σταχυοφόροι του Ανδρέα Σκέντζου προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο γκόλ αλλά μάταια. Βρέθηκαν σε άσχημη μέρα. Πάντως έδειξαν ότι διαθέτουν ένα καλό σύνολο.
Το τέρμα που έκρινε την συνάντηση σημείωσε στο 39′ ο Αλέξανδρος Σαχόλι από ασίστ του Καραγιάννη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σκόρερ στο 14′ έχασε πέναλτι που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Πανελευσινιακού Χατζηγιαννάκης. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Μπουντόπουλος όταν ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από αμυντικό. Στην συνέχεια της φάσης της εσχάτης των ποινών ο σκόρερ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.


Διαιτήτευσε ο Αριστείδης Βάτσιος. Βοηθοί. Παύλος Χ-Φαρμάκης.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Χαλκίδης, Φυσαράκης Α, Φλέγκας, Μύρκος, Κωνσταντινίδης, Μανωλιάς, Κωνσταντίνου,Σαχόλι, Καραγιάννης, Μπουντόπουλος, Στρατιδάκης.
Σκλιάς, Τσίγκρης, Λύγδας, Μουσκάι, Ρετζιάνο, Ντούνης, Τουρέ, Ζέρβας, Σταφάι, Φυσαράκης Γ, Κακούσιος.
Δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Δρυμούσης και Κενδριστάκης.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟ: Χατζηγιαννάκης, Μουστάκης, Αρναούτογλου, Λάμπρου, Συριόπουλος, Μαρής, Μπούσης, Κατίδης, Μακρυγιάννης, Μίσκου, Κρητικός.
Νικολάκης,Μακρίδης, Μπέλλος, Σαβουιδάκης, Γεμιστός, Ταμπουρατζής, Μιχαήλος, Καψής, Πορφυρόπουλος,Ζαφείρης, Κακοσίμος.
…Στις εξέδρες βρέθηκαν ο Γιάννης Καλιτζάκης, Θωμάς Κυπαρίσης, ο Κώστας Αθανασίου, ο Τάκης Μαρής,ο Σταύρος Ψιμουλάκης, ο Γιώργος Κάπουας, ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Μαγούλας Ανδρέας Παπακωνσταντίνου, ο Γιάννης Κατσαρέλιας, ο Γιάννης Ρόκας κ.α.

…Επόμενο φιλικό του Βύζαντα την προσεχη Κυριακή 23/10 στα Μέγαρα στις 16:00 με τον ΑΟ Υπάτου.

Ρεπορτάζ-Φωτό: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα