Απορρίφθηκε και από το διαιτητικό δικαστήριο η έφεση του Αστέρα Αμαλιάδας-Η ανακοίνωση του Εθνικού

Απορρίφθηκε και από το διαιτητικό δικαστήριο η έφεση του Αστέρα Αμαλιάδας-Η ανακοίνωση του Εθνικού

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Έγινε η εκδίκαση στο Διαιτητικό Δικαστήριο ΕΠΟ των προσφυγών του Αστέρα Αμαλιάδας και του Εθνικού, με την απόφαση σύμφωνα με πληροφορίες του iliaclick να είναι αρνητική και για τις δύο ομάδες!
Έτσι, οριστικά, ο Αστέρας Αμαλιάδας είναι τρίτος στην τελική βαθμολογία του 2ου ομίλου των μπαράζ, και κατ’ επέκταση πέμπτος στη συνολική βαθμολογία των οκτώ στα μπαράζ πρωταθλητών, καθώς υπερτερεί σε ισοβαθμία με τον αντίστοιχο τρίτο στον άλλο όμιλο Τηλυκράτη Λευκάδας, αφού έχει 4 βαθμούς όπως κι εκείνος, αλλά καλύτερη διαφορά τερμάτων με βάση τα παραπάνω κριτήρια. Συγκεκριμένα, 7-11 ο Αστέρας και 3-8 η ομάδα της Λευκάδας.
Οπότε συνοπτικά ο Αστέρας, θεωρητικά περιμένει, μήπως κάποια από τις τέσσερις ομάδες που ανέβηκαν από τη Γ’ ή από αυτές που παρέμειναν στη Β’ από πέρυσι, ή από αυτές που ήρθαν στη Β’ από τη Λίγκα, να μην καταφέρει να δηλώσει κι εκπληρώσει συμμετοχή στη Football League.
ΠΗΓΗ: iliaclick

Η διοίκηση του Εθνικού δέχθηκε την απόφαση με την εξής ανακοίνωση:

” Δρυὸς πεσούσης πᾶς ἀνὴρ ξυλεύεται”….
Κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο -στο οποίο η ομάδα μας είχε προσφύγει κατά της καθόλα άδικης απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων- αποφασίστηκε η απόρριψη της προσφυγής που είχε κατατεθεί.

Χαρακτηριστικό της χθεσινής συνεδρίασης ήταν η μη αποδοχή -από πλευράς προεδρείου- εξέτασης μάρτυρα του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. και η εμμονή στην καταδικαστική και αποδεδειγμένα λανθασμένη πρωτόδικη απόφαση. Φαίνεται ότι η αλήθεια είναι εχθρός!!! ” Δρυὸς πεσούσης πᾶς ἀνὴρ ξυλεύεται”.

Μια μακροχρόνια, κακοπαιγμένη παράσταση του «θεάτρου του παραλόγου» με πρωταγωνιστές τους κινούντες τα νήματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και θύμα τον Εθνικό Πειραιώς έλαβε τέλος. Ο Εθνικός απέδειξε πως σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για τις βαριές κατηγορίες και παρ’ όλα αυτά, τιμωρήθηκε με απίστευτη σκληρότητα.

Ο Εθνικός είναι εδώ από το 1923 εις πείσμα όλων, θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις να είναι ανταγωνιστικός και να κάνει πρωταθλητισμό με όραμα και στόχο πριν τη συμπλήρωση των 100ων γενεθλίων του να βρίσκεται στη Super League, πάντα με γνώμονα το ” ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ” και την “ΕΥΓΕΝΗ ΑΜΙΛΛΑ”, έννοιες που έχουν αποκοπεί από τη διδασκαλία στα σχολεία!!! Κατά τα άλλα η εξυγίανση καλά κρατεί.

Ο Εθνικός περπατά διαχρονικά και θα συνεχίσει το διάβα του στα αθλητικά γίγνεσθαι μέσω του υγιούς ανταγωνισμού, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ και ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται περίτρανα πως τα πρωταθλήματα ναι μεν διεξάγονται εντός αγωνιστικών χώρων, κρίνονται δε εκτός αυτών, σε δικαστικές αίθουσες κ.α.

 

Σχετικά Άρθρα