Απορρίφθηκαν οι εφέσεις του Αστέρα Αμαλιάδας και του Εθνικού!

Απορρίφθηκαν οι εφέσεις του Αστέρα Αμαλιάδας και του Εθνικού!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ
Παρέμεινε η ποινή σε Αστέρα Αμαλιάδας και Εθνικό! Από την άλλη μειώθηκε η ποινή που είχε επιβληθεί στον τεχνικό του Ηροδότου, Μανώλη Παπαματθαιάκη! (UPD)
από mikriliga.com: 12 Ιουλίου 2018
Μετά από σχεδόν τρεις εβδομάδες από τη σχετική εκδίκαση, γνωστοποιήθηκε τελικά την Πέμπτη 12 Ιουλίου η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων ΕΠΟ και είναι απορριπτική για τον Αστέρα Αμαλιάδας (διατηρώντας ολόκληρη την πρωτόδικη ποινή από την Πειθαρχική της ΕΠΟ)!
«Λάβετε μέρος στον αθλητικό διαγωνισμό της mikriliga.com με ΚΛΙΚ ΕΔΩ»
Της υπόθεσης για τα γεγονότα στο διακοπέν παιχνίδι του Αστέρα Αμαλιάδας με τον Ηρόδοτο, όπου παραμένει η εξοντωτική ποινή για τον Αστέρα ως εξής: α) της κατακύρωσης με διαφορά τερμάτων 0-3 υπέρ του σωματείου Ηρόδοτος Π.Α.Σ.Α. του αγώνος, ο οποίος διεξήχθη στις 13.5.2018 μεταξύ εκείνου και του εγκαλούμενου σωματείου ως γηπεδούχου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του Ειδικού Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, β) χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων ευρώ (2.000 €), γ) ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για τέσσερις (4) αγωνιστικές και δ) συνολική ποινή αφαίρεσης πέντε (5) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του διεξαγόμενου Ειδικού Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.
Αναλυτικά οι αποφάσεις της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ:
Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.
Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση του Εθνικού κατά της υπ’ αριθ. 217/31-07-2018 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.
Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση του Αστέρα Αμαλιάδας – Πανοπούλου κατά της υπ’ αριθ. 218/31-5-2018 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ.
Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ’ ουσίαν την έφεση των Εμμ. Παπαματθαιάκη, Ανδρέα Ξυδάκη. Εξαφανίζει εν μέρει την υπ’ αριθ. 218/2018 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ ως προς την επιβληθείσα στους εγκαλούμενους ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για έξι (6) μήνες. Επιβάλλει σε έκαστο των εγκαλουμένων Εμμανουήλ Παπαματθαιάκη, Ανδρέα Ξυδάκη ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δύο (2) μήνες.
Οι αρμόδιοι της ομάδας του Αστέρα Αμαλιάδας εξετάζουν πλέον την προσφυγή στον τρίτο και τελεσίδικο βαθμό, το Διαιτητικό δικαστήριο ΕΠΟ.

Σχετικά Άρθρα