Απόδραση του ΑΟ Καραβά από την Ελευσίνα και παραμονή στη κατηγορία

Απόδραση του ΑΟ Καραβά από την Ελευσίνα και παραμονή στη κατηγορία

Nικηφόρο ήταν το κλείσιμο της χρονιάς για το νεοφώτιστο στην κατηγορία ΑΟ Καραβά που απέδρασε με το διπλό από το γήπεδο Κοσμάς Παπανικολάου επί του Πανελευσινιακού με 2-0 και παρέμεινε στην κατηγορία.
Τα τέρματα για την ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου σημείωσαν οι Ατματζίδης (55′) και Ντάφλας (79′).
Διαιτήτευσε ο Γιαννουκάς (Δωδ/νήσου). Βοηθοί: Τζανής, Μητράκος (Αθηνών).
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (προπονητής Θεόφιλος Καλύβας): Σκλιας, Οικονομόπουλος, Λογοθέτης (77′ λ.τρ. Σταγάκης), Παναγιωτόπουλος, Σεμερτζάκης (60′ Ατματσίδης), Μπούσης, Καραγιάννης (60′ Δουκάκης), Αρβανιτάκης (60′ Μπλάνκο), Φοφανά (60′ Μπουρντένης), Μακρίδης, Κακοσίμος.

ΑΟ ΚΑΡΑΒΑΣ (προπονητής Γιώργος Αντωνόπουλος): Κασσωτάκης(86′ Γαρδούμης), Πάππος, Μύρκος, Μουρελάτος(60′ Τσίνα (77′ Μονεμβασίτης), Ντάφλας, Ατματζίδης, Ροκάι, Παπασπύρος. Μπιλίμπασι(85′ Στρέφι), Δουμουράς, Νικολοπουλος(85′ Βλαντούσης).

 

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ κ. ΣΑΡΑΝΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ 5ης ΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

 

«Η ομάδα μας κατάφερε στην παρθενική της εμφάνιση στη Γ’ Εθνική, όχι απλά να παραμείνει, αλλά να κερδίσει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της και την κατάκτηση της 5ης θέσης στον Όμιλό της, μετά από μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, λόγω των συνθηκών που διαμορφώθηκαν ελέω της πανδημίας.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίχτες και το προπονητικό τιμ, στους φίλους και υποστηριχτές του ΑΟ Καραβά, σε όλα τα μέλη του ΔΣ, γιατί όλοι μαζί καταφέραμε αυτό που αρχικά μπορεί να φάνταζε ακατόρθωτο για πολλούς!
Η ομάδα μας, μετά τις συνεχείς ανόδους και την κατάκτηση του Κυπέλλου Πειραιά επί των ημερών του Προέδρου κ. Χρήστου Σκανδάλη, γράφει και πάλι ιστορία, αφού μετά την ιστορική επίσης περσινή άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, φέτος όλοι μαζί πανηγυρίζουμε την άξια κατάκτηση της 5ης θέσης και της παραμονής στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Δεν ξεχνούμε ποτέ όλους εκείνους που κράτησαν ζωντανό το σύλλογο στα «πέτρινα» χρόνια των τοπικών κατηγοριών και έδωσαν σε όλους εμάς την ευκαιρία να χαρίσουμε μοναδικές στιγμές όχι μόνο στις γειτονιές μας, την Παλιά Κοκκινιά & τον Καραβά, αλλά και σε ολόκληρο τον Πειραιά.
Κλείνοντας θα ήθελα να αφιερώσω την επιτυχία αυτή πρωτίστως στον Δημήτρη και τον Χρήστο, οι οποίοι είναι γεννημένοι νικητές και αποτελούν για μένα πηγή δύναμης και έμπνευσης.
Η σημερινή ιστορική επιτυχία του ΑΟ Καραβά είναι η πιο σημαντική… μέχρι την επόμενη!»

Απόδοση: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Σχετικά Άρθρα