Απέκτησε Μουρούτη και Αγγελίδη η ΑΕ Χαλανδρίου ανανέωσε ο Δημήτρης Γεωργαμλής

Απέκτησε Μουρούτη και Αγγελίδη η ΑΕ Χαλανδρίου ανανέωσε ο Δημήτρης Γεωργαμλής

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Με δύο μεταγραφικές κινήσεις και μία ανανέωση παίκτη προχώρησε στο κομμάτι αυτό ΑΕ Χαλανδρίου.

Οι “πράσινοι¨ ανακοίνωσαν τις αποκτήσεις των Δημήτρη Μουρούτη και Παναγιώτη Αγγελίδη, ενώ επίσης επέκτειναν και την συνεργασία τους με τον Δημήτρη Γεωργαμλη.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας για την απόκτηση του Δημήτρη Μουρούτη, αλλά και τις δηλώσεις του στο επίσημο site της ομάδας: “Σε μια ακόμη μεταγραφή προχώρησε η ΑΕ Χαλανδρίου.

Πρόκειται για τον 20χρονο επιθετικό Δημήτρη Μουρούτη, με εμφανίσεις σε Αχαρναϊκό, Λαμία και Ηλυσιακό.

Ο Δημήτρης δήλωσε : «Εύχομαι καλή σεζόν με υγεία πάνω από όλα! Θα ήθελα να ευχαριστώ τον πρόεδρο Κ. Αλέξη Θανασά και τον προπονητή Τάσο Κιλιμτζίδη που με εμπιστεύτηκαν».

Ας τον καλωσορίσουμε όλοι στην οικογένειά μας”.

Διαβάστε την ανακοίνωση για την μεταγραφή του Παναγιώτη Αγγελίδη, αλλά και τις πρώτες του δηλώσεις στο site της ομάδας: “Σε μια μεταγραφή προχώρησε η διοίκηση της ΑΕ Χαλανδρίου.

Πρόκειται για τον 25χρόνο αμυντικό Παναγιώτη Αγγελίδη με αρκετές παρουσίες σε υψηλότερες κατηγορίες.

Ο Παναγιώτης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος μιας μεγάλης οικογένειας. Είναι τιμή μου και είμαι ετοιμος να προσφέρω πολλα για Αυτη την ομάδα. Σκληρή δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας»

Ας τον καλωσορίσουμε όλοι στην οικογένειά μας”.

Τέλος, διαβάστε και την ανακοίνωση για την ανανέωση Γεωργαμλή, όπως και τις πρώτες του δηλώσεις: “Επόμενη ανανέωση για την ΑΕ Χαλανδρίου ο Δημήτρης Γεωργαμλής.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομάδος, κ. Αλέξη Θανασά και συμφώνησαν αμέσως για τη συνέχιση της συνεργασίας τους, μετά τη πολύ καλή παρουσία που είχε τη προηγούμενη ποδοσφαιρική χρονιά στην ομάδα.

Ο 20χρονος μέσος, που έχει αγωνιστεί Και σε μεγαλύτερες Αθηναϊκές ομάδες δήλωσε : «Εύχομαι γρήγορη επίτευξη των στόχων μας και Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία»”

Σχετικά Άρθρα