Απάντηση του Αίαντα Σαλαμίνας για τον Λάμπρο Χανιώτη

Απάντηση του Αίαντα Σαλαμίνας για τον Λάμπρο Χανιώτη

 

Ο ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ έβγαλε ανακοίνωση για τα γραφόμενα στου ποδοσφαιριστή Λάμπρο  Χανιώτη. Αναλυτικά όλο το κείμενο.

Η Ανακοίνωση :

Ο κος ΧΑΝΙΩΤΗΣ ήρθε στην ομάδα μας όντως βρισκόμενοι στη Β Πειραιά , βέβαια πάντα με την θέληση του και βέβαια πάντα με ένα ποσό που δεν παίρνουν ούτε παικτες Γ εθνικής , άρα χάρη δεν μας έκανε !

Ενω την πρώτη χρόνια όλα κύλησαν τέλεια με την απόδοση του ποδοσφαιριστή να είναι αναλογη με τα χρήματα που εισέπραττε την δεύτερη χρόνια τίποτα δεν ήταν ίδιο , καθώς σε μια σχέση ποτέ δεν φταίει ο ένας !

Όπως λέει ο παίκτης η διοίκηση του επέβαλλε πρόστιμο Γ εθνικής αλλά και το μηνιάτικο του ήταν Γ εθνικής , αυτά είναι αλληλένδετα .

Την δεύτερη σεζόν η ομάδα έιχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα και όλος ο σχεδιασμός έιχε γίνει πάνω στο Σέντερ φορ που την προυγουμενη χρόνια σημείωσε 25 γκολ σε κύπελλο κ πρωτάθλημα , απ το πουθενά τιμωρείται με 7 αγωνιστικές για εξύβριση στους διαιτητές και άλλες 5 για τον ίδιο λόγο και ενώ τον ακούσαμε όλοι στο γήπεδο προσπαθούσε να μας βγάλει τρελούς , αυτά δεν γίνονται ούτε με παικτες στα γήπεδα 5Χ5 !

Έτσι μέχρι να βρούμε αντικατάστατη και να ενσωματωθεί αρον αρον στην ομάδα που είχε στηθεί πάνω του το τρένο της πρώτης 3αδας είχε χαθεί !

Μέχρι τα Χριστούγεννα η προσφορά του στην ομάδα δεν ήταν μόνο μηδενική αλλά και ζημιογόνα και σαν να μην έφταναν όλα αυτά τα Χριστούγεννα ήθελα να φύγει απ την ομάδα χωρίς κανένα αντάλλαγμα .

Βάζουμε μια τέλεια σε αυτή την σχέση , και λέμε σε όλους η εποχή που ο Αιας ήταν φιλόπτωχο ταμείο τελείωσε .

Ο καθένας θα ανταμείβεται με ότι προσφέρει αλλιώς να πάει σε αυτούς που τους τάζουν λαγούς με πετραχειλια.

Η τωρινή διοίκηση δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ σε κανέναν και το γνωρίζουν όλοι στον Πειραιά .

ΥΓ. Ακόμα να μάθουμε που πήγαν τα εξακόσια .

Μετά τιμής
ΑΣΣ ΑΙΑΣ 1931

Σχετικά Άρθρα