ΑΟ ΜΙΜΑΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ: Τους ευχαριστούμε από καρδιάς

Με αφορμή την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών μας Αιμίλιου Βανδώρου, Ανδρέα Γαλανού, Σπύρου Έβερετ, Θοδωρή Τούση και Λευτέρη Μάκρα….
Συνηθίζεται ο ερχομός ποδοσφαιριστών να συνδυάζεται με μεγάλες δηλώσεις, ενθουσιασμό, προσδοκίες και τυμπανοκρουσίες και ο αποχωρισμός να γίνεται συνήθως σιωπηλά και αρκετές φορές στον ερασιτεχνικό αθλητισμό με πίκρα…
Οι ομάδες συνήθως ανακοινώνουν έναρξη συνεργασίας και σπάνια λύση αυτής.
Αρχικά είμαστε περήφανοι που τον τελευταίο ενάμιση χρόνο τα παραπάνω παιδιά – διαμάντια φόρεσαν την φανέλα της ομάδας μας.
Την τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο, δημιουργώντας μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά μια ομάδα – διαφήμιση του ποδοσφαίρου της περιοχής μας , πετυχαίνοντας σημαντικές νίκες , παίζοντας κατά γενική ομολογία όμορφο ποδόσφαιρο, οδηγώντας την στην καλύτερη θέση τερματισμού (3η) στη σύντομη ιστορία της και στα ημιτελικά του κυπέλλου.
Τους ευχαριστούμε από καρδιάς για το όμορφο ποδοσφαιρικό ταξίδι και για τις στιγμές συγκίνησης και περηφάνειας που μας χάρισαν.
Ευχόμαστε σε κάθε παιδί ξεχωριστά ότι καλύτερο για την μετέπειτα πορεία του στο ποδόσφαιρο που όλοι αγαπάμε.
Ο Μίμας δεν στάθηκε και δεν θα σταθεί ποτέ εμπόδιο σε κανέναν αθλητή.
Δε θα σας πούμε αντίο αλλά εις το επανιδείν ,είστε όλοι ένας από εμάς …Μια φορά Μίμας για πάντα Μίμας !
Η επόμενη μέρα θα μας βρει ανανεωμένους τόσο σε διοικητικό όσο και σε τεχνικό – αγωνιστικό επίπεδο με προσθήκες νέων ανθρώπων που μαζί με τους ήδη υπάρχοντες θα κληθούν να οδηγήσουν την ομάδα στο επόμενο μισό του πρωταθλήματος, αλλά και στην επόμενη αγωνιστική χρονιά.
Όσον αφορά τις προσθήκες ποδοσφαιριστών έχουν γίνει κινήσεις προς πολλές κατευθύνσεις και με την έναρξη των μεταγραφών θα ολοκληρωθούν και θα ανακοινωθούν οι συνεργασίες.
Συνεχίζουμε εξίσου δυναμικά …ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλους σας !!

Σχετικά Άρθρα