Ανοιχτή πρόσκληση στον κόσμο της ομάδας η διοίκηση του Ιωνικού Νικαίας ενόψει της επίσημης πρώτης που θα πραγματοποιηθεί 7/8

Ανοιχτή πρόσκληση στον κόσμο της ομάδας η διοίκηση του Ιωνικού Νικαίας ενόψει της επίσημης πρώτης που θα πραγματοποιηθεί 7/8

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Η διοίκηση του Ιωνικού κάνει κάλεσμα για να βρίσκεται ο κόσμος στο πλευρό της ομάδας στην επίσημη πρώτη.

Διαβάστε την ανακοίνωση: “Στη μάχη για τη νέα σεζόν μπαίνει ο Ιωνικός, με τον σύλλογο να καλεί τον κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» στην πρώτη προπόνηση η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 07/08 και ώρα 18.00.

Η επίσημη «πρώτη» θα είναι ένα κάλεσμα για το κοινό, και παράλληλα μια ευκαιρία για τους φιλάθλους να δουν από κοντά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Θα πραγματοποιηθεί, μάλιστα, μια παρουσίαση των ποδοσφαιριστών που θα απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας, ενώ θα γίνει και ο καθιερωμένος αγιασμός λόγω της έναρξης της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2018-2019.

Ο Ιωνικός αλλάζει σελίδα και επιδιώκει σε αυτή τη νέα και γεμάτη όνειρα προσπάθειά του να έχει για ακόμη μια σεζόν την διαρκή στήριξη του κόσμου του. Ραντεβού, λοιπόν, την Τρίτη 07/08 και ώρα 18.00 για τα «αποκαλυπτήρια» της ομάδας.

*Η είσοδος θα είναι ελεύθερη από την θύρα 5 του γηπέδου της Νεάπολης”.

Σχετικά Άρθρα